palkow Napisano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2006 witam wszystkich wiem ze ten temat byl juz poruszany ale nie chce mi sie szukac, czy moze mi ktos powiedziec jakie jest zarcie na campach czy to prawda ze sa fast foody i jakies gowniane pasty? bylbym wdzieczny gdyby ktos mi napisal co przewaznie jest na sniadanie obiad i kolacje pozd
tissaya Napisano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2006 witam wszystkich wiem ze ten temat byl juz poruszany ale nie chce mi sie szukac, czy moze mi ktos powiedziec jakie jest zarcie na campach czy to prawda ze sa fast foody i jakies gowniane pasty? bylbym wdzieczny gdyby ktos mi napisal co przewaznie jest na sniadanie obiad i kolacje pozd Surprised nie wiem gdzie Ty slyszales ze sa na campach same fast foody. a zarcie ogolnie gówniane jnie jest. jedzenie jak jedzenie. jak Ci nie smakuje to nie jedz,i tyle. Amerykanie jedza duzo past, ziemniakow w roznych postaciach i czerwonego miesa(przynajmniej ja tak mialam u siebie) albo kurczaki. na sniwadanie glownie tosty, cerials, pancakes with myple syrop, scramlbed eggs, eggs, oatmeals,tec. kolacja- salatki,pasty, pieczone z rusztu rzeczy, chilli, itd.
mlodaa Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 a owoce , warzywa???? bo po takim jedeniu jak opisałeś to chyba tylko zatwardzenia mozna dostac i przytyc....
tissaya Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 zatwardzenia?? przytyc..??? sory- ale nie wiesz o czym mowisz. poza tym-wezcie to pod uwage ze nie jedziecie do pieciogwiazdkowego hotelu!
adrianger Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 kolacja- salatki,pasty, pieczone z rusztu rzeczy, chilli, itd. Na campach nie je sie kolacji... Zapraszam do mojego artykulu o zjawisku campu w USA, w dzile "artykuly" - tam tez szeroko o zarciu sie rozpisalem!
adrianger Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 http://www.usa.info.pl/artykul_camp.php prosze bardzo
mlodaa Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 zatwardzenia?? przytyc..? sory- ale nie wiesz o czym mowisz. poza tym-wezcie to pod uwage ze nie jedziecie do pieciogwiazdkowego hotelu! jakos nikt nie wspominał o owochach i warzywach a bez tego o przytycioe i zatwardzenia łatwo...
tissaya Napisano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2006 zatwardzenia?? przytyc..? sory- ale nie wiesz o czym mowisz. poza tym-wezcie to pod uwage ze nie jedziecie do pieciogwiazdkowego hotelu! jakos nikt nie wspominał o owochach i warzywach a bez tego o przytycioe i zatwardzenia łatwo... a może jeszcze drinki ,jacuzzi i klimatyzacja? :shock:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.