Skocz do zawartości

pyt do dziewczyn>>co robic zeby za duzo nie przytyc?:)

pawelkrk2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Sposob na nieprzytycie a nawet schudniecie to nie jesc prawie w ogole - tak mi sie zdarzylo za 1 pobytem w USA przez pierwsze 2-3 tyg., gdzie jedzenie z supermarketow w ogole mi nie smakowalo (jak w ogole nie smakuje, to nie jem), a w owczesnej pracy musialam placic za jedzenie, ktore z reszta do najlepszych nie nalezalo (czyli oszczedzalam i nie jadlam :) ); sytuacja na niekorzysc figury zmienila sie jak znalazlam inna prace, gdzie jedzenie bylo darmowe :( ...

2. Jesc regularnie, czesciej, ale w mniejszych ilosciach - co praktycznie na W&T jest chyba niewykonalne z racji roznych dziwnych godzin/nadgodzin pracy i nieregularnych przerw.

Napisano

STMan Ty juz sie nei martw o co ja mam sie martwic;) na szczescie jedziemy na resort nie na wat wiec bedziemy miec troszke wiecej czasu wiec jakies bieganie itp sobie zorganoizujemy ale myslalem ze ktos ma jakies inne pomysly niz nie jedzenie;)

Napisano

duzo ruchu, nie opychanie sie na noc, nie wcinanie frytek itp. kazdego dnia, jedzenie duzo owocow i salatek. nic szczegolnego i nic trudnego. napewno bedzie ok. nie jest powiedziane ze dziewczyna napewno przytyje nawet jedzac frytasy i inne takie tam.

pozdro! :)

Napisano
myslalem ze ktos ma jakies inne pomysly niz nie jedzenie;)

Naspisalbym ci o jednym sposobie, ale w obawie o to, ze forum czytaja ludzie ponizej 18 roku zycia tego nie zrobie :)

:oops: jest taka czynnosc co pozwala zgubic kalorie :oops: :(

pozdrowienia

Napisano
myslalem ze ktos ma jakies inne pomysly niz nie jedzenie;)

Naspisalbym ci o jednym sposobie, ale w obawie o to, ze forum czytaja ludzie ponizej 18 roku zycia tego nie zrobie :)

:oops: jest taka czynnosc co pozwala zgubic kalorie :oops: :(

pozdrowienia

ano jest ! :(;):D

Napisano

Czytam wszystko o jedzeniu bo maz w kuchni gotuje obiad (kurczak, szpinak i ziemniaczki) i juz sie nie moge doczekac :) Z doswiadczenia wlasnego- pic wode i nic innego (no moze winko), jesc miesko i warzywka, jak najmniej pieczywa, zamiast lodow popsicles i lepiej zeby to byly jedyne slodycze dla panienki. male porcje ale czesciej no i aktywnosc fizyczna, szeroko rozumiana :wink:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...