pawelkrk2 Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 ja nie mam z tym problemow ale martwie sie o dziewczyne;)co jesc zeby nie przytyc???albo czego nie jesc??? thanks from the mountains
STMan Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 ty sie martwisz?? Jezeli jej /ewentualne/ przytycie nie bedzie przeszkadzalo to sory... co ty masz do tego?? Nie martw sie za nia, pewnie da sobie rade 8)
czarny83 Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 chodz za nia z kijem i jak cos zje to po lapach:)
Hania Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 1. Sposob na nieprzytycie a nawet schudniecie to nie jesc prawie w ogole - tak mi sie zdarzylo za 1 pobytem w USA przez pierwsze 2-3 tyg., gdzie jedzenie z supermarketow w ogole mi nie smakowalo (jak w ogole nie smakuje, to nie jem), a w owczesnej pracy musialam placic za jedzenie, ktore z reszta do najlepszych nie nalezalo (czyli oszczedzalam i nie jadlam ); sytuacja na niekorzysc figury zmienila sie jak znalazlam inna prace, gdzie jedzenie bylo darmowe ... 2. Jesc regularnie, czesciej, ale w mniejszych ilosciach - co praktycznie na W&T jest chyba niewykonalne z racji roznych dziwnych godzin/nadgodzin pracy i nieregularnych przerw.
pawelkrk2 Napisano 12 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 STMan Ty juz sie nei martw o co ja mam sie martwic;) na szczescie jedziemy na resort nie na wat wiec bedziemy miec troszke wiecej czasu wiec jakies bieganie itp sobie zorganoizujemy ale myslalem ze ktos ma jakies inne pomysly niz nie jedzenie;)
unknown _girl Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 duzo ruchu, nie opychanie sie na noc, nie wcinanie frytek itp. kazdego dnia, jedzenie duzo owocow i salatek. nic szczegolnego i nic trudnego. napewno bedzie ok. nie jest powiedziane ze dziewczyna napewno przytyje nawet jedzac frytasy i inne takie tam. pozdro!
STMan Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 myslalem ze ktos ma jakies inne pomysly niz nie jedzenie;) Naspisalbym ci o jednym sposobie, ale w obawie o to, ze forum czytaja ludzie ponizej 18 roku zycia tego nie zrobie :oops: jest taka czynnosc co pozwala zgubic kalorie :oops: pozdrowienia
unknown _girl Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 myslalem ze ktos ma jakies inne pomysly niz nie jedzenie;) Naspisalbym ci o jednym sposobie, ale w obawie o to, ze forum czytaja ludzie ponizej 18 roku zycia tego nie zrobie :oops: jest taka czynnosc co pozwala zgubic kalorie :oops: pozdrowienia ano jest !
thelittle Napisano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2006 Czytam wszystko o jedzeniu bo maz w kuchni gotuje obiad (kurczak, szpinak i ziemniaczki) i juz sie nie moge doczekac Z doswiadczenia wlasnego- pic wode i nic innego (no moze winko), jesc miesko i warzywka, jak najmniej pieczywa, zamiast lodow popsicles i lepiej zeby to byly jedyne slodycze dla panienki. male porcje ale czesciej no i aktywnosc fizyczna, szeroko rozumiana :wink:
pawelkrk2 Napisano 14 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2006 a co to sa Pepsicles???:)bo sie nei spotkalem:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.