bebe84 Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 Czy z dowodem osobistym wpuszczą mnie na impreze? Boje sie zabierac paszport.... Jakie dokumenty bierzecie kidy idziecie do klubu?
bumtarara Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 ja z naszym dowodem w NJ nie mialem problemy ale paszport mozna na wszelki wypadek zabrac ze soba najlepsza bedzie karta ISIC albo prawo jazdy amerykanskie wyrobione na miejscu
Hania Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 Zawsze bralam dowod na impreze i zawsze wpuszczali Paszportu lepiej nie brac, bo jak sie zgubi to bedzie problem.
Mingan Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 byla jakie ID im naprawde zalezy by nas wposcić na impreze bo zarabiają na tym a w razie nalotu policji muszą mieć jakiś dowód że są osoby na imprezie które powinny być
unknown _girl Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 to ja sie wylamie. zalezy od miejsca i checi osob wpuszczajacych. tam gdzie ja bylam nie respektowali niczego innego niz paszport, a jak sobie juz twarz zapamiatali to juz o nic nie pytali. isic- nawet nie wiedzieli co to jest. czasem dalo sie ich namowic na nasz dowodzik. pozdro!
bumtarara Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 tez widzialem jak w jednym klubie nie wposcili dziewczyny gdyz miala jakies dziwne ID bramkarz mial ksiazke ze wzorami wszystkich akceptowalnych ID i sprawdzal
unknown _girl Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 tez widzialem jak w jednym klubie nie wposcili dziewczyny gdyz miala jakies dziwne IDbramkarz mial ksiazke ze wzorami wszystkich akceptowalnych ID i sprawdzal no ja widzialam jak bramkarz szukal wzoru polskiego prawa jazdy we wzorach prawka ameryki poludniowej i byl zdziwiony ze znalesc nie moze. ale tak powaznie to bezpieczniej jednak z paszportem albo prawko sobie w usa zrobic
CisseK Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 Witam !!! zawsze mozna wyrobic se ID... ja wiem ze sa to koszra 20 $-owe... i nie zawsze sie przydaje w momencie gdy... mozna kombinowac z polskim dokumentem... ale zdarzaja sie wyjatki... ja osobiscie korzystalem tylko z ID
klaudka20 Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 Kurcze tak sie zastanawiam jade do LV w tym roku a 21 bede kończyć w pazdzierniku i boje sie ze nigdzi enie uda mi sie wejść powiedzcie czy da sie jakoś ominąc bramkarzy czy ZAWSZE sprawdzają dokumenty ?
unknown _girl Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 Kurcze tak sie zastanawiam jade do LV w tym roku a 21 bede kończyć w pazdzierniku i boje sie ze nigdzi enie uda mi sie wejść powiedzcie czy da sie jakoś ominąc bramkarzy czy ZAWSZE sprawdzają dokumenty ? oj niestety przygotuj sie ze nigdzie nie wejdziesz tzn. moze da sie wejsc ale z wielkimi rysowanymi krzyzami na rekach aby bylo wiedomo ze tobie alkoholu sprzedac nie mozna bo nie masz 21. nie wiem jak w LV, tam to w ogole moga nie wpuszczac jesli nie ukonczylas 21. sprawdzaja co do miesiaca. ale napewno bedziesz sie dobrze bawic. jakies domowki z fajna wiara i po sprawie. glowa do gory
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.