Skocz do zawartości

Jaki dokument brać na impreze?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja z naszym dowodem w NJ nie mialem problemy ale paszport mozna na wszelki wypadek zabrac ze soba

najlepsza bedzie karta ISIC albo prawo jazdy amerykanskie wyrobione na miejscu

Napisano

byla jakie ID im naprawde zalezy by nas wposcić na impreze bo zarabiają na tym a w razie nalotu policji muszą mieć jakiś dowód że są osoby na imprezie które powinny być

Napisano

to ja sie wylamie. zalezy od miejsca i checi osob wpuszczajacych. tam gdzie ja bylam nie respektowali niczego innego niz paszport, a jak sobie juz twarz zapamiatali to juz o nic nie pytali. isic- nawet nie wiedzieli co to jest. czasem dalo sie ich namowic na nasz dowodzik.

pozdro! :)

Napisano

tez widzialem jak w jednym klubie nie wposcili dziewczyny gdyz miala jakies dziwne ID

bramkarz mial ksiazke ze wzorami wszystkich akceptowalnych ID i sprawdzal

Napisano
tez widzialem jak w jednym klubie nie wposcili dziewczyny gdyz miala jakies dziwne ID

bramkarz mial ksiazke ze wzorami wszystkich akceptowalnych ID i sprawdzal

no ja widzialam jak bramkarz szukal wzoru polskiego prawa jazdy we wzorach prawka ameryki poludniowej i byl zdziwiony ze znalesc nie moze. ale tak powaznie to bezpieczniej jednak z paszportem albo prawko sobie w usa zrobic :)

Napisano

Witam !!!

zawsze mozna wyrobic se ID... ja wiem ze sa to koszra 20 $-owe...

i nie zawsze sie przydaje w momencie gdy... mozna kombinowac z polskim dokumentem...

ale zdarzaja sie wyjatki... ja osobiscie korzystalem tylko z ID

Napisano

Kurcze tak sie zastanawiam jade do LV w tym roku a 21 bede kończyć w pazdzierniku :) i boje sie ze nigdzi enie uda mi sie wejść

powiedzcie czy da sie jakoś ominąc bramkarzy czy ZAWSZE sprawdzają dokumenty ?

Napisano
Kurcze tak sie zastanawiam jade do LV w tym roku a 21 bede kończyć w pazdzierniku :) i boje sie ze nigdzi enie uda mi sie wejść  

powiedzcie czy da sie jakoś ominąc bramkarzy czy ZAWSZE sprawdzają dokumenty ?

oj niestety przygotuj sie ze nigdzie nie wejdziesz :( tzn. moze da sie wejsc ale z wielkimi rysowanymi krzyzami na rekach aby bylo wiedomo ze tobie alkoholu sprzedac nie mozna bo nie masz 21. nie wiem jak w LV, tam to w ogole moga nie wpuszczac jesli nie ukonczylas 21. sprawdzaja co do miesiaca.

ale napewno bedziesz sie dobrze bawic. jakies domowki z fajna wiara i po sprawie. glowa do gory :(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...