Kaacha Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 tam gdzie ja byłam tez wymagany był tylko paszport - lub prawojazdy amerykanskie - to prawda, ze raczej nie ma szans na wejscie nie majac 21 -mi sie jakos udało - miałam prawojazdy znajomej, któa wyjechała wczesniej - wyglad mnie wiecej podobny - i udawało mi sie wchodzic :)raz udało mi sie na paszport mojej ssiostry - babka zaczeła sie w niego wpatrywac wiec myslałam, ze sie kapneła , ze ja to nie ja - ale ona po prostu liczyła lata haha
CisseK Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 witam !!! potwierdzam... ze nie wejdziesz na party nie majac 21 latek... ja bedac na pipidowie... mialem z tym kolopoty... coz bywa... ale glowa do gory... jak kolezanka wyzej pisala... zawsze sa domowki z "wiara"
unknown _girl Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 ale glowa do gory... jak kolezanka wyzej pisala... zawsze sa domowki z "wiara" no co? z poznania jestem
adrianger Napisano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2006 Kiedys wchodzilismy na dyskoteke wieksza grupka i kolega mial stary PRLowski dowod... ale bylo smiechu....! Wpuscili go oczywiscie...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.