creck Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 witam wszystkich po raz kolejny. w tym roku po raz 1wszy bede w usa, zamierzam zwiedzic Nowy Jork, Boston, New Hampshire i moze cos jeszcze:) znacie jakies dobre przewodniki turystyczne, miejsca ktore warto zobaczyc, strony www.. wiem ze pewnie temat rzeka, ale chcailbym przynajmniej czesciowo zaplanowac zwiedzanie
tissaya Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 hey:) ja w zeszlym roku kupilam sobie fajny przewodnik po NY z Pascala- tak mi sie chyba zdaje- taki w czerwonej okladce na kolowrotku dobry przewdnik po wschodnim wybrzezu jest z Pascala- taki gruby. fajne przewodniki- w sumie takie foldery stanowe sa na stronach ofclnacyh konkretnych stanow. ja np w zeszlym roku sobie zamowilam tkai folder i mi przeslali z USA razem z mapa calego stanu. np.wwwvisitmaine.com
fantomas Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 Hej, Co do przewodnikow to odradzam kupno jakiegokolwiek przewodnika!!! Wszystkie informacje co zwiedzic mozna zaczerpnac z netu Po co placic za cos co oni po prostu przepisali !!! Jedna z ciekawszych stron o NYC; z lista rzeczy do zwiedzenia mapami, museami i takimi tam http://www.all-ny.com/info/ny-popularsight1.html POLECAM
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.