klaudka20 Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 nie wiem jak w Wawie ale w krakowie jest miejsce gdzie mozna zostawić komorke itp. rzeczy wiec nie stresujcie sie W Krakowie mozecie w konsulacie u ochroniarza pod biurkiem zostawic a jeśli nie przyjmie to na przeciwko konsulatu koło figurki byka jest kiosk czy coś takiego i tam tez mozna zostawic kom.
moneeca Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 Kolo ambasady jest fotograf - nas koles kierowal wlasnie tam, zeby zostawic elektronike. Dokładnie. Jak ja byłam po J-1 tydzień temu, to dziewczyna z grupy osób, która ze mną stawała, zebrała komórki w 1 siatkę i zostawiła u tego fotografa. Bez żadnych opłat.
GoHaF Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 Ludzie.......nawet jeden dzień nie wytrzymacie bez komórki? nie wiem jak Ty ale jazda do Krakowa samej mi się nie uśmiecha pociągiem to sie nie dziw że jedyny kontakt ze światem/ rodziną w tym czasie ma się przez komórkę!!! mnie aż mrozi na myśl że mam spędzić razem ok 12 h w zakichanym pośpiechu ... psychole/ menele dobrze że moja ciocia pojedzie ze mną i problem z głowy - komóre i plecak zostawię jej przed konsulatem
kikunia Napisano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 a kiedy idziesz do konsula?? daj znac jak było powodzenia!!!!!!!!!
creck Napisano 19 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 chyba sprobuje przmycic ta komorka ) wylacze ja, schowam gdzies gleboko w plecaku jak myslicie, uda sie? co mi za to grozi jak mnie zlapia?
creck Napisano 19 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 aaa, sory, przeczytalem jeszcze raz wczesniejszego posta ze plecak przeswietluja, tkze nic z tego:(
aggga Napisano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 chyba sprobuje przmycic ta komorka ) wylacze ja, schowam gdzies gleboko w plecaku jak myslicie, uda sie? co mi za to grozi jak mnie zlapia? nie przemycisz nawet jak wyłączysz. przechodzisz przez bramki które wykrywają metal a plecak prześwietlają. Poprostu nie wpuszczą cię do ambasady i nici z twojej rozmowy w konsulacie. Warto ryzykować??
creck Napisano 19 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 no nic, dam temu "cieciowi" albo zosawie u fotografa lub biurze podrozy.
GoHaF Napisano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 właśnie wyznaczyli mi dziś termin - 27 kwietnia na 13.30... [beeep]iście własnie w ten dzień moja ciotka jedzie do Grecji, jak pech to pech... musze kogos namowic zeby pojechal ze mna
STMan Napisano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 Ja w ambasadzie /wawa/ w tym calym zamieszaniu oddalem wszystko co zabronione - tak mi sie wydawalo i dopiero w poczekalni na rozmowe z konsulem, grzebiac w kieszeni wyciagnalem.... playera mp3 8) :roll: Tak wiec sprawdzac, nie sprawdzaja, ale proponuje przestrzegac tych tabliczek No phone no foto no weapon :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.