Skocz do zawartości

rozmowa w ambaszdzie - komorka, plecak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie wiem jak w Wawie ale w krakowie jest miejsce gdzie mozna zostawić komorke itp. rzeczy wiec nie stresujcie sie :)

W Krakowie mozecie w konsulacie u ochroniarza pod biurkiem zostawic a jeśli nie przyjmie to na przeciwko konsulatu koło figurki byka jest kiosk czy coś takiego i tam tez mozna zostawic kom.

• Odpowiedzi 22
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
Kolo ambasady jest fotograf - nas koles kierowal wlasnie tam, zeby zostawic elektronike.

Dokładnie. Jak ja byłam po J-1 tydzień temu, to dziewczyna z grupy osób, która ze mną stawała, zebrała komórki w 1 siatkę i zostawiła u tego fotografa. Bez żadnych opłat.

Napisano
Ludzie.......nawet jeden dzień nie wytrzymacie bez komórki?

nie wiem jak Ty ale jazda do Krakowa samej mi się nie uśmiecha pociągiem to sie nie dziw że jedyny kontakt ze światem/ rodziną w tym czasie ma się przez komórkę!!!

mnie aż mrozi na myśl że mam spędzić razem ok 12 h w zakichanym pośpiechu ... psychole/ menele

dobrze że moja ciocia pojedzie ze mną i problem z głowy - komóre i plecak zostawię jej przed konsulatem

Napisano

chyba sprobuje przmycic ta komorka :)) wylacze ja, schowam gdzies gleboko w plecaku :) jak myslicie, uda sie? co mi za to grozi jak mnie zlapia? :)

Napisano
chyba sprobuje przmycic ta komorka :)) wylacze ja, schowam gdzies gleboko w plecaku :) jak myslicie, uda sie? co mi za to grozi jak mnie zlapia? :)

nie przemycisz nawet jak wyłączysz. przechodzisz przez bramki które wykrywają metal a plecak prześwietlają. Poprostu nie wpuszczą cię do ambasady i nici z twojej rozmowy w konsulacie. Warto ryzykować??

Napisano

właśnie wyznaczyli mi dziś termin - 27 kwietnia na 13.30... [beeep]iście własnie w ten dzień moja ciotka jedzie do Grecji, jak pech to pech... musze kogos namowic zeby pojechal ze mna :)

Napisano

Ja w ambasadzie /wawa/ w tym calym zamieszaniu oddalem wszystko co zabronione - tak mi sie wydawalo i dopiero w poczekalni na rozmowe z konsulem, grzebiac w kieszeni wyciagnalem.... playera mp3 8) :roll:

Tak wiec sprawdzac, nie sprawdzaja, ale proponuje przestrzegac tych tabliczek

No phone

no foto

no weapon :wink:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...