Margaret Napisano 4 Września 2004 Zgłoś Napisano 4 Września 2004 Bardzo prosze o info, jakiego operatora wybrac w USA, kiedy ma sie komórke polska (siec era) w USA, by moc wysy3ac bezp3atne sms, s3yszalam ze to mo?liwe. np. Nextel? Uzytkownik tej komorki znajduje sie miedzy New York a Boston. dzieki
Marek Napisano 6 Września 2004 Zgłoś Napisano 6 Września 2004 Hmm.. brzmi zbyt pieknie zeby moglo byc prawdziwe...
Flame of Udun Napisano 6 Września 2004 Zgłoś Napisano 6 Września 2004 chyba otrzymywac smsy a nie wysylac. Na pewno wysylanie smsow jest platne... co do otrzymywania - to szczerze mowiac nie wiem... F
Jaro24 Napisano 20 Października 2004 Zgłoś Napisano 20 Października 2004 Cze Z tego co wiem nie ma juz takiej darmowej opcji w Era.Jak wyjezdzalem w maju to w niektorych miejscach w USA dalo sie zlapac siec (nie pamietam nazwy) dzieki ktorej mozna bylo wysylac smsy za free.Przed wyjazdem sprawdzalismy nawet na stronce Ery .Niestety w okolicach gdzie ja bylem czyli Minneapolis nie bylo to mozliwe. Otrzymywanie smsow mielismy akurat z kumplami za darmo, ale jesli chodzi o wysylanie to niestety trzeba bylo placic.Ile- nie wiem bo nie probowalismy. to jest link do stronki Ery sprawdz sobie z jakich amerykanskich sieci w Erze mozesz korzystac i jakie sa w nich oplaty oplaty za odbior sms i nie tylko: http://www.era.pl/index.php/id=roam_abo/se...ion=korp/zone=4 A i oczywiscie najlepiej miec komorke 4 zakresowa:) Pozdrawiam
tuncia Napisano 29 Października 2004 Zgłoś Napisano 29 Października 2004 by3am dwa lata temu w Tahoe i tam jak i w ca3ej myśle Californi mo?na by3o wysy3aa darmowe smsy z ery... do teraz mnie palce bolą niestey nie pamietam operatora ale coś mi sie kojarzy z pacyfic bell
Kinga Napisano 17 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2004 mozna sprobowac tez internetu np. ciekawa strona www.sms.ac darmowe smsy na caly swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Polecam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.