tissaya Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 jestem ciekawa czy ktoś z Was ma już dokładne dane dotyczące lotu do USA? date/godzine/ termin ?;-)
unknown _girl Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 tissaya 2 czerwiec Denver. tam gdzie Ty jeden dzien przede mna pozdro!
Callan Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 ja jak na razie czekam, póki co pryszedł do mnie meil w sprawie spotkania informacyjnego :-) pozdrawiam :-)
tissaya Napisano 17 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 tissaya2 czerwiec Denver. tam gdzie Ty jeden dzien przede mna pozdro! ja wiem:) ale interesują mnie osoby lecące na Camp
Callan Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 no a ja czekam, podałem na jaki camp chce jechac i nadal czekam póki co przyszedł mi meil w sprawie spotkania informacyjnego
newyorker Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 no a ja czekam, podałem na jaki camp chce jechac i nadal czekam póki co przyszedł mi meil w sprawie spotkania informacyjnego co masz na mysli "podałem na jaki camp chce jechac" czy chodzi tu o rodzaj Campu (religijny,prywatny,...) czy o lokalizacje ? Wieksze szanse na wyjazd wedlug mnie sa wtedy jak sie wybierze dowolny. To nie ma wiekszego znaczenia na ktory pojedziesz, zarobki wszedzie te same, rodzaje prac rowniez.
adrianger Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 no a ja czekam, podałem na jaki camp chce jechac i nadal czekam póki co przyszedł mi meil w sprawie spotkania informacyjnego co masz na mysli "podałem na jaki camp chce jechac" czy chodzi tu o rodzaj Campu (religijny,prywatny,...) czy o lokalizacje ? Wieksze szanse na wyjazd wedlug mnie sa wtedy jak sie wybierze dowolny. To nie ma wiekszego znaczenia na ktory pojedziesz, zarobki wszedzie te same, rodzaje prac rowniez. Niezupelnie... zwlaszcza jesli chodzi o zarobki i rodzaje prac. A szczegolnie w przypadku rodzaju campu. Bo np "night watchman" (co kiedys mialem zaszczyt robic) nie ma na "Day camps"... no bo i po co?! Jesli camp jest prywatny, a co za tym idzie duzy i bogaty (zazwyczaj) mozna dostac kilkuset dolarowy bonus! Liczy sie tez stan... sa stany biedne i bogate np MASS/NY - to zreszta widac jak sie przekracza granice stanowa po jakosci asfaltu... :DD
Callan Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 wiem ze campy sa spoko ale moja kumpela wybiera sie na konkretny camp i powiedziała zebym starał sie dostac tam gdzie ona, wiadomo we dwoje zawsze raźniej :-) Poza tym opowiadała mi jak tam jest.
cytrynka Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 Ja juz mam numer lotu... dzien.... godzine itd. Wyglada na to, ze po drodze odwiedze Bubapeszt
Bolciu Napisano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2006 mowisz budapeszt odwiedzasz 14-Jun-2006 09:10 MA841 WAW-WARSAW, POLAND ??? moze na camp anne jedziesz??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.