cytrynka Napisano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2006 Nie... jade na camp top of the pines w bear mountain :wink: Tez lecisz przez budapeszt?? Lece 9.06 o 9:10 z WAWY
Bolciu Napisano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2006 lece przez Budapeszt ale 14.06 wiec trzeba szikac dalej napewno ktos sie trafi z tym terminem wylotu
Linda Napisano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2006 ja wylatuje 18 czerwca z Wawy, lece przez Wiedeń i bede miała tylko 40 min. zeby zmienić samolot do NY, i jeszcze kolejna przeszkoda w postaci tego, że ląduje na JFK i będe musiała pewnie sama jechać autobusem do hotelu Ramada.. ktos w podobnej sytuacji??? Jade na Independent Lake Camp.
tissaya Napisano 23 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2006 sama do Ramaday na pewno nie bedziesz jechac. polecam poczytac link na swojej sronie Camp America w zakładce Outbound Flights. Pod detalami lotu masz cos takiego jak- Arrival info. wyraźnie napisane,ze na JFK bedą odbierać cie przedstawiciele CAmp america.
Linda Napisano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2006 uff... bo ja już w tym handbook'u czytam jakie autobusy jadą do hotelu Ramada..
mmisiek32 Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam, ja lece 17 Czerwca z Wa-wy do Budapesztu, później na JFK, a docelowo niedaleko Portland - Saco Maine, Camp nazywa sie Ferry Beach Ecology School, czy jakoś tak. Ktoś tam tez leci , albo był na tym campie??Albo leci tym samym lotem(9.50 z Okęcia??)Pozdro
ewaa Napisano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2006 witka!!ja lece 18 czerwca z Wawy na Girls Quest Camp to Catskill Mountain!Lece przez Frankfurt,jest ktos o takim samym wylocie-godz:14.10; pozdrowionka i zyzce wszystkm milych wakacji:D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.