Skocz do zawartości

targi pracy J.A. Nugget

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc

czy ktos,moze byl niedawno na targach pracy proponowanych przez emakopol do kasyna J.A. Nugget w Sparks? I jezeli tak to czy udalo mu sie dostac jakas ciekawa prace w Nugget, ciekaw jestem czy te targi mialy jakis sens? czy to jedynie jakas sciema? pozdrawaim i zycze udanego wyjazdu do USA

Napisano

no, ja ani moja kolezanka nie dostalysmy sie ... a jako ze mamy bilety na 2 czerwca do reno , zstanawiam sie jakim cudem zdazymy pozalatwiac wszystko przed wylotem ... jeszcze zostaje Silver Legacy ...

Napisano

Czesc, ja tez sie dostalem do JA Nugget jako "Indoor Engineering" :-) [8.5$/h]

Wiecie moze cos o tej pracy i mozliwosci nadgodzin? Prosilbym tez o jakas opinie na temat tego kasyna, jaka jest atmosfera, itp.

Z gory dzieki!

Napisano

ja dostalam prace jako arcade attendant w nugget, czy ktos moglby mi napisac o zarobkach w tym kasynie na tej pozycji? a moze ktos bedzie pracowal tez na tej pozycji? jak szukacie mieszkania w reno :?: :?:

Napisano

achaia to milego uzerania sie z dzieciakami ci zycze :(

Ja na szczescie barback i choc latwo nie bywa to jestem zadowolona zadnej dzieciarni i nie musze sie uzerac z klientami :D co nie znaczy z enie moge jak nie chce pozdrawiam :)

Napisano

niestety zdaje sobie sprawe, ze bedzie czasem ciezko z tymi rozpieszczonymi malymi amerykancami, ale z drudiej strony ciesze sie ze dostalam prace,poniewaz na poprzednim job servis w peppermil sie nie udalo, na miejscu moze postaram sie poszukac czegos przyjemniejszego :(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...