Daniel22 Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 Czesc czy ktos,moze byl niedawno na targach pracy proponowanych przez emakopol do kasyna J.A. Nugget w Sparks? I jezeli tak to czy udalo mu sie dostac jakas ciekawa prace w Nugget, ciekaw jestem czy te targi mialy jakis sens? czy to jedynie jakas sciema? pozdrawaim i zycze udanego wyjazdu do USA
aniolova Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 ja bylam .. ale jeszcz nic nie wiem ... nie ma jeszcze wynikow ...
Pszczolkamaja21 Napisano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 Ja bylam i dostalam sie:) fakt faktem ze moi znajomi nie (2 osoby) takze za wesolo mi nie jest
aniolova Napisano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 no, ja ani moja kolezanka nie dostalysmy sie ... a jako ze mamy bilety na 2 czerwca do reno , zstanawiam sie jakim cudem zdazymy pozalatwiac wszystko przed wylotem ... jeszcze zostaje Silver Legacy ...
bania Napisano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2006 Czesc, ja tez sie dostalem do JA Nugget jako "Indoor Engineering" :-) [8.5$/h] Wiecie moze cos o tej pracy i mozliwosci nadgodzin? Prosilbym tez o jakas opinie na temat tego kasyna, jaka jest atmosfera, itp. Z gory dzieki!
achaia Napisano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2006 ja dostalam prace jako arcade attendant w nugget, czy ktos moglby mi napisac o zarobkach w tym kasynie na tej pozycji? a moze ktos bedzie pracowal tez na tej pozycji? jak szukacie mieszkania w reno :?: :?:
Pszczolkamaja21 Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 achaia to milego uzerania sie z dzieciakami ci zycze Ja na szczescie barback i choc latwo nie bywa to jestem zadowolona zadnej dzieciarni i nie musze sie uzerac z klientami co nie znaczy z enie moge jak nie chce pozdrawiam
achaia Napisano 1 Maja 2006 Zgłoś Napisano 1 Maja 2006 niestety zdaje sobie sprawe, ze bedzie czasem ciezko z tymi rozpieszczonymi malymi amerykancami, ale z drudiej strony ciesze sie ze dostalam prace,poniewaz na poprzednim job servis w peppermil sie nie udalo, na miejscu moze postaram sie poszukac czegos przyjemniejszego
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.