cytrynka Napisano 17 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 Ja chce przewiezc tylko kilka opakowan tabletek, ktore ... mam nadzieje... wystarcza mi na caly pobyt w usa, a emocje na forum sa takie jakby ktos chcial przemycic cala apteke i to jeszcze w podrecznym :wink: morfiny...pawulonu i viagry... niestety nie bedzie :wink: mysle, ze jesli moja lekarka napisze mi jakies zaswiadczenie, ze regularnie je stosuje to bedzie luzik
unknown _girl Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 dziewczyno myślisz że oni się martwią jednym kowalskim looooool dla celnika -zwlaszcza amerykanskiego- problemowa sytauacja zawsze bedzie roztrzygana na korzyść strony USA i w większości przypadkow w najkrotrzym możliwym czasie nie martwia sie w ogole ale maja obowiazek sprawdzic. i wierz mi ze maja ludzi ktorzy sa zobowiazani sie tym zajac.
Jusia Napisano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2006 Ja slyszalam ze jak przewozi sie jakąs większą ilość leków to trzeba miec jakieś zaswiadczenie lekarskie po ang. Czy to takze dotyczy tabletek antykoncepcyjnych? wystarczy pare zdan od p. ginekolog czy trzeba calą recepte tłumaczyc? w sumie myśle ze chyba nie są tak glupi i gdy zobacza opakowanie to sie chyba skapną do czego to jest...Jak myslicie?
anyz Napisano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2006 temat hmm antykoncepcji był juz poruszany na forum uzyj opcji szukaj :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.