iwonaaw Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 Co mam zrobić z tą datą urodzenia wpisuję 01/August/1988 i wyskakuje mi jakiś komunikat że data jaką podałem się nie nadaje
moneeca Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 iwonaaw, może zmień przeglądarkę? Wiem, że z operą są takie problemy...
Jarek1122 Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 Co mam zrobić z tą datą urodzenia wpisuję 01/August/1988 i wyskakuje mi jakiś komunikat że data jaką podałem się nie nadaje Wpisz date bez kreseczek "/"
Wojtek-J Napisano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 Moneeca ma racje - pod Internet Explorerem nie bedziesz mial takich problemow. Strona zostala zle napisana i pod Opera nie smiga... Pozdr.
monroe Napisano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 A nie jest to przypadkiem kwestia tego, że nie ma jeszcze ukończonych 18-tu lat? (choć chyba od 16go roku życia można starać się o wizę, ale nie jestem pewny). PS. Nie wiem, czy to wina przeglądarki. Owszem, strona została napisana typowo pod Internet Explorera, jednak akurat ja używam i używałem Firefoxa i nie miałem żadnych problemów. edit: sprawdziłem teraz stronę z DS-156 na Operze (8.54 PL) i wszystko gra....
Wojtek-J Napisano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 Wypelnialem formularz pod Opera 8,54 - nie dzialalo. Przekopiowalem dla testu punkt po punkcie do IE i zaskoczylo. Nie tylko ja mialem problem z Opera. Jesli juz dziala - mozna sie tylko cieszyc Mam 23 lata, wiec wiek nie jest przyczyna. Pod IE wszystko chodzi ladnie, pod FF nie chcialo mi sie sprawdzac. Pozdrawiam
monroe Napisano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 Wypelnialem formularz pod Opera 8,54 - nie dzialalo. Przekopiowalem dla testu punkt po punkcie do IE i zaskoczylo. Nie tylko ja mialem problem z Opera. Jesli juz dziala - mozna sie tylko cieszyc Mam 23 lata, wiec wiek nie jest przyczyna. Pod IE wszystko chodzi ladnie, pod FF nie chcialo mi sie sprawdzac. Pozdrawiam edit: Wypełniłem teraz pod Operą. Żadna data nie wchodzi, owszem. Zwracam honor Opera sux Najlepiej wypełniac pod Explorerem lub Firefoxem.
Wojtek-J Napisano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 Komunikat, jaki Ci sie wyswietlil to jedna rzecz, a co formularz akceptuje, to rzecz druga. Data 22-08-1982 to chyba data wczesniejsza niz 1988 - ale moze czegos nie rozumiem Pozdrawiam. [EDIT] : Spoko, wyslalem odpowiedz nie czytajac zmienionego przez Ciebie tekstu ("Odpowiedz" kliknalem zanim zmieniles post, a "Wyslij" juz po tym), troche mnie zdziwila poprzednia wersja Pozdrawiam
STMan Napisano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 Ja uzywam Nescape najnowszeno i jest gut Zawsze moge przelaczyc sie pomiedzy silnikiem mozilli a IE. Zawsze ta sama przegladarka i zawsze dziala Polecam ....choc to troche post nie na temat 8)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.