Skocz do zawartości

Data w formularzu DS-156

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Co mam zrobić z  tą datą  urodzenia wpisuję 01/August/1988 i wyskakuje mi jakiś komunikat że data jaką podałem się nie nadaje

Wpisz date bez kreseczek "/"

Napisano

A nie jest to przypadkiem kwestia tego, że nie ma jeszcze ukończonych 18-tu lat? (choć chyba od 16go roku życia można starać się o wizę, ale nie jestem pewny).

PS. Nie wiem, czy to wina przeglądarki. Owszem, strona została napisana typowo pod Internet Explorera, jednak akurat ja używam i używałem Firefoxa i nie miałem żadnych problemów.

edit: sprawdziłem teraz stronę z DS-156 na Operze (8.54 PL) i wszystko gra....

Napisano

Wypelnialem formularz pod Opera 8,54 - nie dzialalo. Przekopiowalem dla testu punkt po punkcie do IE i zaskoczylo. Nie tylko ja mialem problem z Opera. Jesli juz dziala - mozna sie tylko cieszyc :)

Mam 23 lata, wiec wiek nie jest przyczyna.

Pod IE wszystko chodzi ladnie, pod FF nie chcialo mi sie sprawdzac.

Pozdrawiam :)

Napisano
Wypelnialem formularz pod Opera 8,54 - nie dzialalo. Przekopiowalem dla testu punkt po punkcie do IE i zaskoczylo. Nie tylko ja mialem problem z Opera. Jesli juz dziala - mozna sie tylko cieszyc :)

Mam 23 lata, wiec wiek nie jest przyczyna.

Pod IE wszystko chodzi ladnie, pod FF nie chcialo mi sie sprawdzac.

edit: Wypełniłem teraz pod Operą. Żadna data nie wchodzi, owszem. Zwracam honor :) Opera sux :) Najlepiej wypełniac pod Explorerem lub Firefoxem.

Napisano

Komunikat, jaki Ci sie wyswietlil to jedna rzecz, a co formularz akceptuje, to rzecz druga.

Data 22-08-1982 to chyba data wczesniejsza niz 1988 - ale moze czegos nie rozumiem :)

Pozdrawiam.

formularz9bm.jpg

[EDIT] : Spoko, wyslalem odpowiedz nie czytajac zmienionego przez Ciebie tekstu ("Odpowiedz" kliknalem zanim zmieniles post, a "Wyslij" juz po tym), troche mnie zdziwila poprzednia wersja :)

Napisano

Ja uzywam Nescape najnowszeno i jest gut :)

Zawsze moge przelaczyc sie pomiedzy silnikiem mozilli a IE. Zawsze ta sama przegladarka i zawsze dziala :)

Polecam

....choc to troche post nie na temat 8) :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...