pawlo122 Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 Witam Mam pytanie takie jak w tytule , mianowicie chodzi mi o to czy ktos juz byl w USA i stamtąd sobie zamawial jakis sprzet komputerowy ( podzespoły itp.) Jesli ktos zna np. strony internetowe bardzo prosze o podanie adresu :wink: Z Góry dziekuje i pozdrawiam
ketrab Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 Ja nie bylem, ale polecam www.pricegrabber.com
Pudy Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 tylko i wylacznie www.newegg.com , maja najlepsze ceny i serwis, kupuje u nich wszystkie czesci do kompa
Wojtek-J Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 www.bestbuy.com , www.circuitcity.com -> to strony sklepow podobnych do Media Markt. http://shopping.hp.com -> strona HP, mozesz samemu wybrac parametry laptopa (fajna sprawa), jesli wlasnie laptopa chcesz kupic. www.pricegrabber.com -> cos jak polski www.skapiec.pl - wyszukuje zadany sprzet w ofertach sklepow internetowych, szereguje wg ceny (polecam zajrzec, czesto mozna sporo oszczedzic) Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.