kamillonopol Napisano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam wszystkich! Zdecydowalem sie na posta z ogloszeniem o prace w hotelu, gdzie sam pracuje i polecam kazdemu innemu Polakowi. Otoz jest to piekny hotelik polozony nad zatoka w Tiburon-Marin County z widokiem na San Francisco. Budynek byl ostatnio pod renowacja i teraz przygotowujemy sie do otwarcia. W zwiazku z tym poszukujemy chetnych do pracy na wszystkich pozycjach w restauracji (server, hostess, kitchen), valet/bellman oraz houseman. Jezeli uwazasz, ze byla by to miejsce w sam raz dla ciebie to wyslij mi twoje resume na kamillonopol@hotmail.com a ja ci odesle aplikacje i dodatkowe informacje. Pozdrawiam!
Keyser Soze Napisano 8 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2006 Czy to nadal aktualne? Tak się składa, że za miesiąc przperowadzam sie do Bay Area jako Green Card Holder, więc...napisz mi prosze czy sprawa jest aktualna to przygotuję i prześlę ci swoje CV.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.