tygrxek Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam Pracował ktos z was na stanowisku KITCHEN PREP Prosze opowiedziec...jak sie pracowało? ...jakie obowiazki?....jak najwiecej info ;] czekam na odp i pozdrawiam
tissaya Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 Kitchen Prep czyli Kitchen preparation food person. ja pracowalam na tej pozycji przez kilka miesiecy w roznych miejscach,ale nie w Stanach. ogolnie praca lajtowa- przygotwywanie roznych rzeczy dla kucharza, czyli np. obieranie ziemniakow, krojenie salatek, i takie tam. gotowanie homarow-tez:-) przy czym do tej pracy trzeba byc szybkim i dokladnym i miec oczy dookola glowy :-)
bumtarara Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 ja na takiej pozycji pracowałem w Pizza Hut robota ok tylko czasami przy duzej ilosci zamowien bylo duzo roboty przygotowanie pizzy bylo banalne a atmosfera jaka panowala na kuchni pozwalala na przezycie tych kilku godzin dziennie z usmiechem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.