Jemko Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 do NYC zapewne niewiele bedzie sie roznil od waszyngtonu, chyba juz ktos tam dostal za ~3 200
Pistol Napisano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 Tak ja mam na Newark International Airport na 6 czerwca za 3180zł
michalsznajder Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 hej. wlasnie sprawdzilem swoja rezerwacje....ja i moje 2 kolezanki z ktorymi lece w grupie lecimy nagle lufthansa z katowic... one zapisywaluy sie w wawie..mam pytanie do czytajacych: wszyscy lecicie z katowic??ma ktos bilet lufthansy z wawy. next topic: waszyngton 20.06 - 3400!!!!
ketrab Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 Ja jesli dobrze pamietam mam z Poznania. W kazdym razie napewo nie z Katowic
unknown _girl Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 Ja jesli dobrze pamietam mam z Poznania. W kazdym razie napewo nie z Katowic a wiesz za ile masz bilet? ja szlyszalam ze bilety z poznania sa bardzo drogie w tym roku a jak jeszcze sobie firma przytnie to bedzie cos okolo 4000 na wschodnie wybrzeze. mam nadzieje ze sie myle, ale sama interesowalam sie wylotem z poznania w tym roku i nie wygladalo to kolorowo. no ale ja nie chcialam leciec na wschodnie wybrzeze wiec moze dlatego ceny nie schodzily ponizej 3500. mam nadzieje ze dla Cibie sie jednak uda znalesc cos tanszego. pozdro!
michalsznajder Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 no ja akurat z Oświęcimia i lece z katowic..ale nie chce leciec z katowic bo sie z tymi milymi ludzmi z ytp umawialem na wawe. ba! podobno nie bylo innej mozliwosci bo lece w grupie...
ketrab Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 No wlasnie jeszce nie wiem za ile bede mial ten bilet :evil: Mam waita juz chyba 2 tygodnie :evil:
klaudka20 Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 KUrcze nooo jak myślicie czy da się cos zmienic
marytylermoore Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 o matko, wlos sie na glowie jezy, wiecie ile oni z was zdzieraja? wlasnie sprawdzilam, tak z ciekawosci bilety na poczatek czerwca british airways do nyc - ok 2100zl, a do dc - 2300. rozboj w bialy dzien.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.