Skocz do zawartości

Bilety YTP

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czy ktos wogole dostał odpowiedz piszac do zarzad@ytp.pl :?: :?:

napisałam tydzien temu w sprawie biletu i nic :?

29.05 ---> San Francisco 8)

01.06 ---> Yosemite NP :lol:

• Odpowiedzi 420
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

dokladnie za 30dni wylot, drugi miesiac na profilu mam to samo, niby wszystkie dane biletu sa, co gdzie kiedy jak przesiadka jaka linia, nr lotu, ale cena magicznie nie znana, zenada

Napisano

Dzis sie dowiedziałem ile bedzie kosztował bilet do NYC... z YTP

Wynosi 3190zł nie wiem czy negocjowac tą cene czy dać sobie spokój...

Na stronie linii lotniczych kosztuje ten lot 2890zł...

Tylko szkoda ze z przesiadkami :lol: we Frankfurcie....

Napisano

ja musze zdecydowac czy zgadzam sie na bilet do San francisco za 4280 do czwartku :? a innej propozycji nie mam ... pisałam do zarzadu ale bez odpowiedzi ... qrcze a jesli nie zgodze sie na ten bilet to wciaz nie wiem co mi potem zaproponuja a do wylotu 13 dni :? najlepsze jest to ze biuro w Katowicach jest teraz tylko otwarte 2 dni w tygodniu w srode i w piatek i to jescze na dodatek w skróconych godzinach :? ... zdecydowanie trzeba cos z tym zrobic :!:

Napisano

A ja już myślałem ze to YES tak masakrycznie zdarł 3500 i 1100 prowizji ... :shock: 4200 za bilet to qre..ko drogo :lol: fatalne to YTP!!!

Napisano

No w moim przypadku jest to prowizja hmmm 300 zł Ale i tak powiem aby znalezli cos tanszego :lol: Nawet im zaproponowalem pewien bilet zobaczymy co na to odpowiedzą...

Napisano
Dzis sie dowiedziałem ile bedzie kosztował bilet do NYC... z YTP  

Wynosi  3190zł nie wiem czy negocjowac tą cene czy dać sobie spokój...

Na stronie linii lotniczych kosztuje ten lot 2890zł...  

Tylko szkoda ze z przesiadkami :lol: we Frankfurcie....

a bilet kupili pare miechow temu za 2 tysiace

Napisano

Wątpie aby kupili wcześniej!! a dlaczego a dlatego ze pozno sie zapisałem to pierwsze a drugie ze nawet jeszcze nie mam WIZY :lol: i nie mam ustalonego terminu na rozmowe z konsulem a wylot 12 Czerwca

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...