anialek Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 czesc skontaktuj sie z biurem w Wa -wie zeby podali Ci maila pod ktory masz napisac. tam wpisujesz swoje dane i konto na ktore maja przeslac Ci pieniadze. Jak nie masz konta walutowego to przesla Ci w PLN po kursie obowiazujacym w dniu w ktorym wplacalas.
opuncja Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 dzieki wielkie Juz tak zorbilam teraz czekam na zwrot kasy
slawomir1205 Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 Jak wpłacałem 2 ratę 100 euro poszedłem do banku spuldzielczego w Jarosławiu i wqzieli prowizje w wysokości 100zł niby 20 zł bank w którym wpłacałem a pozostałe 80 niby City bank ale z tym to nie jetsem pewien.... następnie aby wpłacić 3 wpłate poszedłem do PKO ale tego z żubrem i tam za wpłate powiedzieli ze wezmą łącznie ok 82zł ale kasjerka była na tyle miła że zadzwoniła do Rzeszowa i bo tam znalazła najbliżej Citi bank i powiedziła ze jak tam pojade to mnie wyniesie o wiele mniej !! i to było prawdą w Rzeszowie w City banku za wpłacenie 480 euro wzieli prowizje 20 zł + 20 zł co wydałem na dojazd to w sumie wyniosło mnie wszystko z dojazdem 40 zł a nie jak w innym banku 100zł tak wiec wpłacajcie w Citi banku a jak nie ma go najbliżej to albo podjedżcie albo upewnijcie się ile wyniesie prowizja bop 100zł to suma chorendalna
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.