Skocz do zawartości

Płatność za camp

Bolciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czesc

skontaktuj sie z biurem w Wa -wie zeby podali Ci maila pod ktory masz napisac.

tam wpisujesz swoje dane i konto na ktore maja przeslac Ci pieniadze. Jak nie masz konta walutowego to przesla Ci w PLN po kursie obowiazujacym w dniu w ktorym wplacalas.

Napisano

Jak wpłacałem 2 ratę 100 euro poszedłem do banku spuldzielczego w Jarosławiu i wqzieli prowizje w wysokości 100zł niby 20 zł bank w którym wpłacałem a pozostałe 80 niby City bank ale z tym to nie jetsem pewien....

następnie aby wpłacić 3 wpłate poszedłem do PKO ale tego z żubrem i tam za wpłate powiedzieli ze wezmą łącznie ok 82zł ale kasjerka była na tyle miła że zadzwoniła do Rzeszowa i bo tam znalazła najbliżej Citi bank i powiedziła ze jak tam pojade to mnie wyniesie o wiele mniej !! i to było prawdą

w Rzeszowie w City banku za wpłacenie 480 euro wzieli prowizje 20 zł + 20 zł co wydałem na dojazd to w sumie wyniosło mnie wszystko z dojazdem 40 zł a nie jak w innym banku 100zł

tak wiec wpłacajcie w Citi banku a jak nie ma go najbliżej to albo podjedżcie albo upewnijcie się ile wyniesie prowizja bop 100zł to suma chorendalna

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...