piotr3 Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 Odebrałem paszport z wizą, dołączony do paszportu jest ten DS tak złożony i wpięty do paszportu przeczytałem gdzieś że powinna tam też być opłata za servis ale jakoś jej nie widziałem wiecie cos o niej może zapomnieli mi jej wpiąć ?? jak tam u was jest ile kartek wpiętych macie ?
moneeca Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja mam 2 kartki. Sprawdź jeszcze raz, a jak nie masz tego sevis'u, to skontaktuj się ze swoim biurem.
unknown _girl Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 ja tez mam 2 kartki, wlasnie sprawdzilam. pozdro!
piotr3 Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 a ta druga kartka co na niej jest ? pierwsza to DS a druga ??
unknown _girl Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 a ta druga kartka co na niej jest ? pierwsza to DS a druga ?? 1 kartka to DS a druga to dowod uregulowania oplaty SEVIS pozdro!~
piotr3 Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 w tytule taj kartki jest The United States Of America ?? takim większym druczkiem ??
unknown _girl Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 w tytule taj kartki jest The United States Of America ?? takim większym druczkiem ?? jest student and exchange visitor program: sevis I-901 fee pozdro
piotr3 Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 a niemasz na samej gorze w lewym rogu DEPARTMENT OF HOMELAND SECURITY US CITIZENSHIP AND IMMIGRATION SERVICES cos w tym stylu ?
unknown _girl Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 a niemasz na samej gorze w lewym rogu DEPARTMENT OF HOMELAND SECURITY US CITIZENSHIP AND IMMIGRATION SERVICES cos w tym stylu ? bardzo mozliwe ale jest tak spiete w paszporcie ze nie widac za bardzo a nie chce rozrywac.ale widze slowa of homeland security wiec pewnie napis taki tam jest. pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.