Pistol Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 Jak się dostać z lotniska w Newark na na jakiś dworzec autobusowy? Dokładnie chcę jechac do Cape May przez Atlantic City.
air Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 taxi? Newark Penn Station Raymond Plaza West Newark, NJ 07105
Pistol Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 Dzięki AIR ale jak się dostać z terminala na Penn Station? Czy tam jest daleko z lotniska? Może jakiś autobus tam podwozi?
jok Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 no właśnie, są jakieś autobusy? jazda taxi to chyba natychmiastowe bankructwo
air Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 nie pamietam bo w new jersey to juz mnie z 5 lat nie bylo. ale na pewno beda to wiedziec w informacji lotniskowej. mozliwe ze nj transit tam kursuje, bo afair mozna sie wydostac z lotniska dzieki njt. a taxi wcale takie drogie nie jest
witek Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 Jest autobus na Manhattan (pennstation, greyhound) za 18 USD i to jest najtańsze połączenie jakie babka w informacji mi zaproponowała, wystarczy zapytać.
bumtarara Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 airtrain do Newark Liberty International Airport Train Station dalej autobusem do Newark Penn Station i kolejnym autobusem na manhattan no a dalej to juz chyba wiadomo lub autobus Olympia Express Bus z Newark International Airport bezposrednio do NY Port Authority jest jeszcze bezposredni autobus z Newark do Atlantic City jesli chcesz ominąć NY
Pistol Napisano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 bilety na te wszystkie autobusy kupuje sie u kierowcy czy w jakiejś kasie? czy są zniżki na ISIC?
Pistol Napisano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 Jeżeli dobrze licze to około 17,30 wyjdę z lotniska. Potem chciałbym zobaczyć manhatan bo następna okazja pewnie zdaży się nieprędko. Manhatan zakładam że pozwiedzam do 22. Ale teraz co dalej? Co mi radzicie? Mogę się szwędać do rana z dziewczyną po manhatanie, mogę poszukać autobusu do Atlantic City a z tamtąd (pewnie dopiero rano) do Cape May, może lepiej przenocować na dworcu? Gdzie lepiej nocwać w NY czy AC. Jeżeli macie jakieś pomysły to piszcie Czy jest gdzieś na dworcu w NC przechowalnia bagaży?
bumtarara Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 lepiej nocleg w NY do Cape May dojazd zajmie ci ok 5 godz. Najlepiej autobusem do Atlantic City i pozniej kolejnym do Cape May kursuja tez w nocy (co 2 godz ) Pozwiedzac - przespac sie w NY - pozwiedzac i ok poludnia do CAPE MAY
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.