amelis Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 Jak w temacie. Gdzie wymieniacie złotówki na dolarki przed wyjazdem?
ju_ulka Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 no ja w życiu nie wpadłabym 8) na cos takiego :wink: :wink: ... że kantor :shock: i wogole....
monroe Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 no ja w życiu nie wpadłabym 8) na cos takiego :wink: :wink: ... że kantor :shock: i wogole.... Ja też. Ale kiedyś ktoś mi podpowiedział :wink:
ju_ulka Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 naprawde niesamowite :shock: :shock: :shock: ... net to rzeczywiscie skarbnica wiedzy
darop Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 zdaje się że w banku jeszcze można ale tak na serio to warto popytać znjomych, pożyczyć i po przyjeździe oddać PS.mam nadzieje że nie bedzie nikt do mnie pisać o pożyczke bo ostatnie zielone wyciągam z konta na bilet
jok Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 zdaje się że w banku jeszcze można Tak, i zapłacić %%% od tranzakcji i jeszcze parę innych cudeniek Generalnie banki lepiej omijać szerokim łukiem
madziarka Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 najlepiej popytac znajomych, ktorzy juz byli w USa i chcieliby je sprzedac. Ja tak robilam, jak lecialam pierwszy raz, a teraz sprzedawalam moje dolarki innym ludziom, ktorzy leca do US
ezquerro Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 Jak ktoś chciałby kupić $ to mozemy się dogadać ,lokalizacja Łódź
adrianger Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 No stary... przy dzisiejszym kursie... a po jakim kursie chcesz je sprzedac i jak duzo, odpowiedziec mozesz na priv.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.