koval_pl Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 jakie są moje szanse otrzymania wizy turystycznej typu (b2?) będac dopiero zapisany na wyższą uczelnie w polsce, a wiec szkole zaczne dopiero po powrocie z ok 3tyg pobytu?bede posiadal rowiniez zaproszenie,. czy ktos ma podobna sytuacje?albo wiec jakie sa szanse? mieszkam na śląsku więc obejmuje mnie ambasada w Krakowie.. Pozdro
monroe Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 Szanse są 50/50. Nikt Ci nie powie, czy dostaniesz wizę czy nie. Osobiście życzę Ci jak najlepiej. Zresztą bądź dobrej myśli: http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=5053
bobo Napisano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 No tak dokladnie to jest szansa 50/50 ...jednego dnia dostaje 80 % a drugiego 20 % ... mozna powiedziec ze to jest jak loteria :] ... ale wiadomo trzeba myslec pozytywnie ... dasz rade
koval_pl Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2006 Dzieki mam nadzieje że koniunktura pozytywów się utrzyma za miesiąc jakis mozliwe ze napisze czy mi sie udało PZDR!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.