izabela-karabela Napisano 1 Maja 2006 Zgłoś Napisano 1 Maja 2006 czy ktos zna adresy dobrych i tanich hosteli na Manhatannie blisko Port Authority Bus terminal? jak bedzac w Polsce mozna zrobic wstepna rezerwacje pokoju nier majac karty kredytowej? czy jest jakis inny sposob na dokonanie rezerwacji? z gory dziekuje
bumtarara Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 tanich raczej nie znajdziesz w tych okolicach poszukaj na www.orbitz.com masz podzielony NY na dzielnice razem z cenami a co do rezerwacji to musisz miec kredytowa chyba ze płatniczą/debetową z USA
izabela-karabela Napisano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 dzieki za stronke zaraz ja przejrze choc nei wiem czy jest po co bo jesli tylko kredytowa moge za to zaplacic... musze pomyslec jak wykombinowac te credit card:/ moze ma ktos jakies pomysly? a jesli bede miala kredytowa tylko ze polska to moze byc czy musi byc koniecznie z usa?
bumtarara Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 zawsze mozesz sprobowac na miejscu z noclegiem polecam jeszcze www.expedia.com i www.cheaprooms.com kredytowa moze byc z polski chociaz czasami nie przyjmie na stronce z rezerwacją hotele west side inn i west end studios dosc tanie no i oczywiscie z warunkami adekwatnymi do ceny
izabela-karabela Napisano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 dzieki bardzo za stronki ale troche drogie tam sa hotele. bede musiala sie rozejrzec za hostelami typu Big Apple Hostel czy to co piszesz West Side Inn i tym podobne. a co do tej rezerwacji to chyba nie pozostaje mi nic innego jak po prostu wziac ze soba kilka adresow i tam na miejscu na lotnisku przedzwonic i dowiedziec sie czy sa wolne pokoje bo chyba z ta karta to nic nie wykombinuje:/ dzieki jeszcze raz za pomoc:)
Pszczolkamaja21 Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 Ja w googlo wpisalam cheap hostels ny i znalazlam za 30 dol za noc dwuosobowy hostelik 15 min piechota od times sq, fakt malutki i generalnie kiepsko bo lazienka straszna do uzytku na kilka pokoikow , ale lozko nowe i nowa posciel , klima dzialala i blisko , wiec ok , niepamietam nazwy ale bylo troche takich ogloszen , wiec szukajcie a znajdziecie , ale prawie zawsze trzeba zaplacic np 10 lub 20% karta kredytowa oplaty rezerwacyjnej przez net wiec karta jest potzrebna
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.