gorin Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 tak jak w temacie, czy ktoś kiedys pracował u tego pracodawcy? jest to w miejscowości Groton (stan CT), może ktoś coś więcej o nim opowiedzieć, bardzo mnie to interesuje, szczególnie jak jest z zakwaterowaniem i czy jest możliwość mieszkania i dojeżdżania z miasteczka Norwich (bo słyszałem że tak), osoby będące obeznane w temacie bardzo bym prosił o szybkie info! pozdro
Pszczolkamaja21 Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 Teoretycznie jezdza tam rozne autobusy ale tylko np do 17 w niedziele z transportem raczej kiepsko , z tego co wiem to pracowalo w mistic kilka osob w akwarium ale mieskzali na obrzezach mistic i w new london albo obok, w groton na pewno latwiej i taniej cos wynajac niz w norwich wiec najlepeij dowiedziec ie w ile osob sie tam wybieracie ,a jak nie to samochod trzeba kupic, a co do autobusow to nate jak dojezdzaja w poblize to tak jak mowie jezdza srednio do ok 17 a w niedziele wogole , wiec zycze powowdzenia Nie ma jak CT
gorin Napisano 3 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 no cóż mam poważne powody aby mieszkać w Norwich gdyż z dziewczyną dostaliśmy sie do różnych pracodwaców, ona w norwich ja w mistic, wolałbym sie ja dostosować i dojeżdżać z norwich, także mówisz że jest to jak najbardziej realne?
madziarka Napisano 3 Maja 2006 Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 z norwich do Mystic autobus jedzie ok 40 min, ale... tak jak pisze moja poprzedniczka - najlepiej na poczatku kupic sobie samochod, bo w niedziele nie jezdza autobusy i wtedy zonk. Mystic to nawet fajne miejsce - hotel tez nie jest najgorszy - moja kolezanka dwa lata lemu zalapala tam duga prace i jakos dala rade - pracowala w room servisie, no ale miala samochod. Inny znajomy, ktory byl z kumplami stwierdzil, ze najlepiej bedzie mieszkac w New London - bo i dla niego nie bylo daleko do Mystic i reszcie ekipy do Mohegana - takze jesli Twoja dziewczyna dostala sie do Moh to moze warto pomyslec jednak o New London - oczywiscie jesli jest to Fox - to tylko Norwich - darmowe autobusy do kasyna
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.