Przemas Napisano 6 Maja 2006 Zgłoś Napisano 6 Maja 2006 Hej mam takie pytanie czy jak biuro umawia na wizyte grupe(work and trawel) to jest to jakos poza kolejnościa czy ta grupa tez tak musi czekac tyle czasu co ubiegajacy sie o turystyczna wize dziki za info pozdro
Przemas Napisano 6 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 6 Maja 2006 chodz mi o o czas kiedy juz cale dokumenty sa zaltwione ds sevis itp i ile sie czeka na sama wizte w konsualcie dzieki za info
unknown _girl Napisano 7 Maja 2006 Zgłoś Napisano 7 Maja 2006 juz gdzies to kiedys bylo na forum. ja czekalam 4 dni od zlozenia dokumentow, niektorzy czekaja 2 tygodnie a niektorzy nawet miesiac. wiadomo ze w kwiatniu i maju okres oczekiwania jest dluzszy poniewaz najwiecej osob przypada na ten czas. tak wiec cierpliwosci :wink: . okres oczekiwania na turystyczna jest inny bo ma sie wieksza mozliwosc wyboru( umawiasz sie telefonicznie na dzien ktory ci pasuje) a w przypadku grup musisz sie dostosowac do narzuconego terminu. pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.