kiciakapi Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Jeśli ktoś jest zainteresowany mieszkaniem niech się ze mną kontaktuje.Położenie naprzeciw Food Liona. Szczególy i zdjecia dla zainteresownych . :arrow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rypson Napisano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 hmmmm czy my sie znamy ?? mieszkam w Ocean City a to raptem 20 minut od rohobot pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiciakapi Napisano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Przypuszczam, że nie mielismy przyjemności. Ale skoro żyjesz w OC to byłem tam w clubie Secret pare razy to moze z widzenia jesli tez tam bywasz .A tak przy okazji to chciałbym zostać w US na stałe. Jestes na nielegalu ? Ja wybieram sie do Rehoboth. I tam planuje być do września. a potem zobaczymy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rypson Napisano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Ta w seacrets bywam bardzo czesto ale polakow jest tutaj w obrebie 20 mil 8... noa ale sie nie spotkalismy odezwij sie na GG 909390 pogadamy trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rehoboth Napisano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 ...polakow jest tutaj w obrebie 20 mil 8... hmm w samym rehoboth bylo pewnie ze 30 polakow przez zime wiec moze ja jakis nie kumaty i ta osemka cos oznacza, a jesli znaczy to co znaczy (czyli osiem) to niewatpliwie rodacy sie kryja a tak powaznie - w sprawie mieszkania w rehoboth zapraszam na http://rehoboth.eu.org - tak za miesiac bedzie znowu tam tloczno od poszukujacych housingu. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rypson Napisano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Wow to ja myslalem ze jest nas tylko 8 mieszkajacych na stale.... no ale cieszy mnie to ze jest wiecej tylko czemu nigdy nikogo nie spotkalem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.