brg Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Hej! Znajomi, gdy sie dowiedzieli ze jade do Cali, hurtowo zamowili pocztowki . Orientujecie sie moze ile bekne za znaczek na kartke z usa do polski? I ile taka kartka mniej wiecej idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gall_eon Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 chyba 70 centow, ale nie jestem teraz pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cavscout Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Hej! Znajomi, gdy sie dowiedzieli ze jade do Cali, hurtowo zamowili pocztowki . Orientujecie sie moze ile bekne za znaczek na kartke z usa do polski? I ile taka kartka mniej wiecej idzie? Pocztowka bedzie kosztowac 75 centow. Jak chcesz zobaczyc ceny za inne przesylki wejdz tutaj: http://postcalc.usps.gov/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isza Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Kartka idzie około 7-10 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jok Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Kartka idzie około 7-10 dni szybko... samolotem je puszczają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknown _girl Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 do mnie ostatnio z californii ( san-diego) kartka szla 5 dni ! ale ogolnie to jak ktos pisal 7-10 dni. tak leci samolotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jok Napisano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 hehehe, najbardziej lubie wysyłać kartki i potem samemu je ze skrzynki w domu wyjmować a swoją drogą to niedawno kartka którą wysłałem ze Strasburga szła ponad tydzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.