_PiteR_ Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 Kto byl w Hotelu Lord?! jak wrazenia po tym spotkaniu towarzskim ktore chyab nie mialo zadnego celu...
Zyziek Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 już jest taki temat http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=5459 celu faktycznie mie miało żadnego...ale za to poznałem kilka ciekawych osób...mam nadzieje że te kontakty kiedyś sie przydadzą :wink:
marytylermoore Napisano 8 Maja 2006 Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 ja bylam na 12.15 i nikt z tamtych nie jechal do laughlin. kalifornijczyk gadal.. gadal.. i nikt go nie sluchal. w sumie to bylam zdziwiona, bo gdyby ludzie uwazali to nie zadawali by potem idiotycznych pytan cala niedziela do bani z powodu 45 min "szkolenia".
_PiteR_ Napisano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2006 ja z kumplem jedziemy do Laughlin i bylysmy na 12 15 myslalam ze jestesmy jedynymi ktorzy tam jada bo reszta tylko LT i Reno 8)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.