martini_with_ice Napisano 10 Maja 2006 Zgłoś Napisano 10 Maja 2006 Mam pytanko czy ktos zna Hartford? Chcialabym sie czegos o nim dowiedziec od osoby ktora tam byla. Szczegolnie interesuja mnie informacje dotyczące pracy.
crowM Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 tez jade do connecticit tego roku a dokladnie 19czerwca. co to wogole jest hartford bo tez szukam pracy? z gory dzieki za odpowiedz
alonder Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 tez lece do CT , ktos zna ten stan moze cos o nim powiedziec?
Sun-d Napisano 16 Maja 2006 Zgłoś Napisano 16 Maja 2006 ja jade do CT do rodzinki, miasto Prospect. Tez nie ukrywam ze fajnie byloby zarobic a wy gdzie dokladnie? moze sie spotkamy hehe pozdro!!
crowM Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 Ja jade do Greenwich. Mam nagrana prace przy remontach domow. Platna 11$/h ale praca jest z polakami wiec jezyka nie podszlifuje :/ Szukam jakiejs innej opcji. Orientujecie sie cos gdzie mozna tam pracowac?
alonder Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 ten sam stan, tak samo rodzinka "tzn rodzinka ma taka firme" .. a ja tam "bede zwiedzal.." ale Ridfield City.
alonder Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 ... i tez niestety polacy ;/., moze znajdzie sie jakis kurs jezykowy aby doszlifowac jezyk.
Venus Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 Ja mieszkam w Hartford, CT juz prawie od roku. Czego tez ciekawego chcielibyscie sie dowiedziec?
crowM Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 ja chcailbym sie dowiedziec (jak myslisz) czy znajdzie sie jakas ciekawa oferta pracy dla 23letniego studenta z komunikatywna znajomoscia jezyka angielskiego
Venus Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 zalezy do masz na mysli mowiac "ciekawa". takze zalezy czy masz pozwolenie na prace. No i ostatecznie jakie masz wymagania finansowe i kulturalne. Generalnie nie polecalabym Hartford jako miejsca pracy sezonowej. Jest to ogolnie rzecz biorac wiocha. Niby stolica stanu a tak naprawde nic sie tu nie dzieje. Ani to nad morzem czy jeziorem, ani nie jest to centrum wydarzen kulturalnych czy sportowych, generalnie nuda straszna. Poza kilkoma knajpami w downtown nie ma co robic. Ja chce sie stad wyprowadzic w przeciagu najblizszego roku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.