ewamod Napisano 24 Maja 2006 Zgłoś Napisano 24 Maja 2006 To teraz juz rozumiem A jeszcze mam pytanko, bo nas bedzie 5 osób, czy nie bedzie problemu zamieszkac w tym mieszkaniu w Falls na Cambridge w tyle osób, tzn. chodzi mi o wlasciciela, czy to 800$ jest bez wzgledu na to ile osób tam mieszka? A jeszcze co do Harmon - jakie tam są ceny i czy masz moze jakis kontakt? Dzieki bardzo za pomoc!
Mingan Napisano 24 Maja 2006 Zgłoś Napisano 24 Maja 2006 mnie ciekawi jak to wygląda , czy łazi się po osiedlach i szuka się napisów "for rent" czy też jakieś małe biura nieruchomości są które kwestie wynajmu mieszkania realizują? czy ewnetualnie jak mieszkanie bedzie dla 4 osob , a zamieszkam w nim 8 to czy właścicielowi mieszkania zdaża się sprawdzać ile osob mieszka w mieszkaniu?
WojtekW Napisano 25 Maja 2006 Zgłoś Napisano 25 Maja 2006 mnie ciekawi jak to wygląda , czy łazi się po osiedlach i szuka się napisów "for rent" czy też jakieś małe biura nieruchomości są które kwestie wynajmu mieszkania realizują? czy ewnetualnie jak mieszkanie bedzie dla 4 osob , a zamieszkam w nim 8 to czy właścicielowi mieszkania zdaża się sprawdzać ile osob mieszka w mieszkaniu? Generalnie zalatwiasz wszystko przez strony, piszesz maile, dzwonisz. Ale mozesz poprostu zebrac kilka adresow osiedli pojsc/pojechac do kazdego z nich i tam na kazdym osiedlu jest taki officei tam Ci powiedza czy maja cos wolnego, kiedy itd.. A jeszcze mam pytanko, bo nas bedzie 5 osób, czy nie bedzie problemu zamieszkac w tym mieszkaniu w Falls na Cambridge w tyle osób, tzn. chodzi mi o wlasciciela, czy to 800$ jest bez wzgledu na to ile osób tam mieszka?A jeszcze co do Harmon - jakie tam są ceny i czy masz moze jakis kontakt? Dzieki bardzo za pomoc! Teoretycznie na Fallsach moglo do 3 ludzi chyba mieszkac.Ale mielismy wtyki w office i nikt sie nie czepial.Na Harmonie mieli to gdzies.jedynym minusem jest to,ze np. bedziecie mieli tylko 3 klucze i nikt Wam nastepnego nie da. A kontakt to: Harbor Island Apartments370 E Harmon Ave, Las Vegas, NV (702) 732-9111 Prosze Bardzo!
agulabula Napisano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2006 Hej! Dla poszukujacych MIESZKANIA w Vegas!! Mamy wolne miejsca, pracujemy w Primie. Nr gg 4948114, lub tel (702) 372 06 79. Hej!!
Jarek1122 Napisano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2006 Hej! Dla poszukujacych MIESZKANIA w Vegas!! Mamy wolne miejsca, pracujemy w Primie. Nr gg 4948114, lub tel (702) 372 06 79. Hej!! A gdzie mieszkasz ?
xxtomek Napisano 25 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2011 Odswiezam temat. Co myslicie o Henderson?
dadcia Napisano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2012 Sluchajcie.....www.craigslist.org to lokalne ogloszenia kazdego rodzaju a i mieszkania rowniez wiec warto spojrzec i zobaczyc co i jak. Odswiezam temat. Co myslicie o Henderson? Ja mieszkam w Henderson,Super. i spokojnie wiec git :-) Jakies pytania, napisz: dadcia@gmail.com Mieszkam w Vegas na stale
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.