mat669 Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 Witam! Dokładnie to czy można go podpiąć do prądu, bo na baterii wytrzyma mi niedużo ponad godzine, searcha używałem ale nic nie znalazło pozdrawiam mat669
heh Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 Witam!Dokładnie to czy można go podpiąć do prądu, bo na baterii wytrzyma mi niedużo ponad godzine, searcha używałem ale nic nie znalazło pozdrawiam mat669 do pradu?! a skad tam gniazdka niby wziac, skoro na rozlozenie sztucow miejsca brak? (oczywiscie dyskutujemy o klasie ekonomicznej). nara, heh
mat669 Napisano 18 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 Jak dostane prąd, to moge siedzieć nawet w pozycji kwiatu lotosu pozdrawiam
monroe Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 No właśnie, w klasie biznes pewnie tak. W ekonomicznej nie liczyłbym na to - choć trzeba byłoby spytać jak jest w klasie ekonomicznej w British Airways, która wygląda lepiej niż w Lufthansie - przynajmniej na trasach do USA; róznica wynika z lepszego wyposażenia i nowszego samolotu [Lufthansa B747 i A340, BA często B777] (przykład: w B777 są monitorki do dyspozycji dla każdego pasażera w ekonomicznej, w Lufthansie tego raczej nie ma).
pawelkrk2 Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 ja uzywalem ale gniazdek na suficie ani pod fotelem nei widzialem w najgorszym wypadku jak Ci padnie bateria zapukja do kabiny pilota, moze oni tam sa lepiej wyposarzeni:)
pat Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 hej, ja uzywalam bez problemu, inni tez. pradu nie widzialam wiec przed wejsciem na poklad podladuj na lotnisku wez sobie karty czy cos podobnego jak myslisz, ze sie zanudzisz pozdr
JacekN Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 Zawsze mozna kupic druga baterie. Nawet uzywana. Na przecietnym laptopie dwie sprawne baterie to 4 godziny pracy. Godzine sie sadowisz, godzine przed wyladowaniem przytowotujesz do wyjscia, godzine jesz posilki i masz wypelniony caly lot. A jeszcze trzeba wypic...
STMan Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 Widac ze masz male doswiadczenie w lataniu Kolega lata codziennie to potrafi sobie czas zagospodarowac http://videos.dumphead.com/steveoleaked.html Koniecznie zobaczcie! Jak sie okazuje laktok w samolocie jest zbedny
mimo66 Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 Pytanie o laptopa ,ale z innej beczki Czy na lotnisku NEWARK można normalnie połączyć się z internetem w przerwie między lotami(mam cztery godziny),mam kartę Wi-Fi. Pozdr
zzztoppl Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 Pytanie calkowicie z innej beczki: CZy jest jakis limit ile torba do laptopa(z laptopem w srodku of course:))powinna wazyc- tzn. czy jest jakis limit wagowy I jeszcze jedno pytanie: CZy jest jakes ograniczenie: torba z laptopem albo plecak czy jakos inaczej, alb lacznie bagaz podreczny (z laptomepem) max powiedzmy 6 kg; czy laptopy nie sa wliczane do limitu wagowego? Aha lece Lufthansa, United Airlines i Swiss-em Wie ktos jak to u nich wyglada?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.