pat Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 hej, z tego zauwazylam to za polaczenie z netem na lotnisku nalezy placic, np. karta nie spokalam sie z darmowym netem ani w usa ani w niemczech, nawet na beznadziejnym okeciu.
mniami Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 Bzdura, ot chocby w Orlando jest net za darmoche.
mimo66 Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 Mam laptopa z kartą WI-FI i chcę się dowiedzieć czy na lotnisku Newark znajdę jakaś sieć bezprzewodową żeby połączyć się z netem.Mam tam około 4 godzin przerwy między lotami ,a myślę że przez trzy godziny załatwię tam wszystko i jeszcze czasu mi trochę zostanie na wysłanie informacji do Polski. Może ktoś wie jak jest z netem w okolicach Saratosy FL,czy często mozna złapać tam coś na kartę WI-FI.
webuser Napisano 26 Maja 2006 Zgłoś Napisano 26 Maja 2006 A ja mam, pewnie dla wielu, głupie pytanie ale jak się dowiem to nie będzie mnie to już nurtować Czemu przed startem karzą wyłaczyć komórki i laptopy a już w powietrzu można ich używać?? Co grozi jeśli sie nie zastosuje do tego?
air Napisano 26 Maja 2006 Zgłoś Napisano 26 Maja 2006 w Orlando jest net za darmoche. na o'hare rowniez. nie wiem jak na midway
monroe Napisano 26 Maja 2006 Zgłoś Napisano 26 Maja 2006 w Orlando jest net za darmoche. na o'hare rowniez. nie wiem jak na midway Naprawdę? 2 lata temu też był? Nie mogłem się zalogować, więc uznałem, że jest płatny...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.