misza Napisano 23 Października 2004 Zgłoś Napisano 23 Października 2004 czy ktos z was jechal z almaturem na W&T? jesli tak to prosze o opinie. dzieki.
Marcin20 Napisano 23 Października 2004 Zgłoś Napisano 23 Października 2004 Czesc!! Ja jecha3em z Almaturem i jestem zadowolony z ich roboty. Wszystko mia3em na czas DSa,bilet lotniczy w przystepnej cenie. Lecz ktoś inny mo?e miea inną opinie o nich. Pozdrawiam!!
Leon Napisano 30 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2004 Cześa wszystkim. Zamierzam w przysz3ym roku wyjechaa na program W&T i wlasnie zastanawiam sie jaką orgazacje wybrac. Dlatego by3bym wdzieczny, jesli ktos móg3by cos wiecej powiedziec na temat biura almaturu w sosnowcu lub na temat tej organizacji ogólnie. Dzieki.
sloneczko85 Napisano 25 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2007 Ja kilka razy lecialam z Almaturu i wszystko bylo ok, nie moge narzekac. Polecam, to firma z doswiadczeniem
Darius HSP Inc. Napisano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2007 Mogę dokleić bardzo dobrą opinię na temat Biura Almatur w Łodzi na al. Politechniki. Korzystam z usług tego biura już od 4 lat. Przez wzgląd iż zawsze załatwiam sprawy formalne na ostatnią chwilę, przedstawiciel tego biura miała zawsze mnóstwo kłopotów z dostarczeniem mojego DS na czas... (tryb przyspieszony rozpatrywania wniosków u oganizatora programu work and travel, przyspieszony termin spotkania w ambasadzie itd). Wszystko jednak zawsze jest dopięte na czas... Dodając do tego kompletną pomoc w wyszukiwaniu najlepszych ofert biletów lotniczych (w jak najlepszej cenie) mogę śmiało polecić to biuro ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.