Skocz do zawartości

Almatur

misza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc!!

Ja jecha3em z Almaturem i jestem zadowolony z ich roboty. Wszystko mia3em na czas DSa,bilet lotniczy w przystepnej cenie. Lecz ktoś inny mo?e miea inną opinie o nich.

Pozdrawiam!!

• 1 miesiąc później...
Napisano

Cześa wszystkim.

Zamierzam w przysz3ym roku wyjechaa na program W&T i wlasnie zastanawiam sie jaką orgazacje wybrac.

Dlatego by3bym wdzieczny, jesli ktos móg3by cos wiecej powiedziec na temat biura almaturu w sosnowcu lub na temat tej organizacji ogólnie.

Dzieki.

• 2 lata później...
  • 4 miesiące później...
Napisano

Mogę dokleić bardzo dobrą opinię na temat Biura Almatur w Łodzi na al. Politechniki. Korzystam z usług tego biura już od 4 lat. Przez wzgląd iż zawsze załatwiam sprawy formalne na ostatnią chwilę, przedstawiciel tego biura miała zawsze mnóstwo kłopotów z dostarczeniem mojego DS na czas... (tryb przyspieszony rozpatrywania wniosków u oganizatora programu work and travel, przyspieszony termin spotkania w ambasadzie itd).

Wszystko jednak zawsze jest dopięte na czas...

Dodając do tego kompletną pomoc w wyszukiwaniu najlepszych ofert biletów lotniczych (w jak najlepszej cenie) mogę śmiało polecić to biuro ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...