traveller Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 czesc mam pytanie jak to jest z tymi samochodami na campie? czy to prawda ze jak ma sie dni wolne mozna je wypozyczac i w kilka osob jezdzic sobie do pobliskich miast itp? czy oprocz tego ze trzeba miec miedzynarodowe prawo jazdy sa jakies inny ograniczenia np. wiekowe ? pozdrawiam
pawelkrk2 Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 u nas tzn camp Lohikan byla straszna lipa. o samochodzie zapomnij. rowerow nam nie chcieli dawac zbeysmy poza teren campu wyjzezdzali a jak chcielisamy np jechac na zakupy do walmartu to organizowali autobus ale.... musilismy miec posprzatne w kabinach i lazienkach teraz to jest smieszne ale wtedy bylo prze[beeep]....
traveller Napisano 25 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 25 Maja 2006 hej czy myslicie ze warto wyrabiac miedzynarodowe prawo jazdy, na ile przyda mi sie w usa?? pozdro
tissaya Napisano 25 Maja 2006 Zgłoś Napisano 25 Maja 2006 zawsze warto:) mi sie przydalo,choc i tak przez cale 4 miechy zaden patrol mnie nie zatrzymal,a duzo jezdzilam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.