karola Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 hej mam pytanie czy jezeli jestem na wizie J1 i wiza konczy sie w grudniu tego roku, pracodawca decyduje sie dla mnie o wize pracownicza to po pierwsze czy ja musze wracac do polski jak pracodawcy uda sie zdazyc z ta wiza do grudnia? jaka jest szansa ze ja zdobedzie dla mnie do grudnia? dzieki
witek7205 Napisano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2006 hejmam pytanie czy jezeli jestem na wizie J1 i wiza konczy sie w grudniu tego roku, pracodawca decyduje sie dla mnie o wize pracownicza to po pierwsze czy ja musze wracac do polski jak pracodawcy uda sie zdazyc z ta wiza do grudnia? jaka jest szansa ze ja zdobedzie dla mnie do grudnia? dzieki Żadna. W tej chwili pracodawca może złożyć dla ciebie podanie o wizę H1B najwcześniej 1 kwietnia 2007 roku. Wize dostaniesz 1 października 2008 roku. Ze stanów musisz wyjechać zgodnie z tym co masz na J1 lub zmienić status na inny. Np, turystyczny lub iść na studia i dostać F1 i czekać na wizę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.