aggga Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 w zeszłym roku jako osoba bedąca pierwszy raz w stanach poprosiłam w barze piwo z sokiem i dostałam w jednej szklance piwo a w drugiej sok pomarańczowy ( i tak dobrze , że nie razem ). Czy ktoś spotkał się w stanach z odpowiednikiem polskiego soku do piwa??? Bo ja niestety raczej tylko z soczkiem......
heh Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 w zeszłym roku jako osoba bedąca pierwszy raz w stanach poprosiłam w barze piwo z sokiem i dostałam w jednej szklance piwo a w drugiej sok pomarańczowy ( i tak dobrze , że nie razem ). Czy ktoś spotkał się w stanach z odpowiednikiem polskiego soku do piwa??? Bo ja niestety raczej tylko z soczkiem...... popros o splash of grenadine, czyli kapke koncentratu z granatow (czasem z dodatkiem porzeczki). nara, heh
pat Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 ooo fajnie, teraz bede wiedziec ja pracowalam w ice cream shopie i byly rozne syropy, miedzy innymi byl malinowy, wiec bralam sobie w kubku do chaty:) ale dziwili sie wszyscy jak mowilam po co mi to:) a jak sobie wlewalam do herbaty to kazdy sie krzywil )) herbatka z sokiem malinowym rulezzz
marytylermoore Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 moja znajoma juz wieki temu w anglii zamowila sobie "piwo z sokiem" i dostala... lol... w duzym kuflu piwo plus sok pomaranczowy zmieszane razem... ohyda... plus ta mina barmana!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.