Gość Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 Witam, Może ktoś mi napisać jak to jest dokładnie z tym wypożczeniem samochodu w USA? 1. Czy we wszystkich wypożyczalniach jeżeli nie mam 25 lat to muszę płacić jakąś dodatkową kasę? 2. Czy jeżeli rocznikowo mam 25 lat ale kończe je dopiero w listopadzie to nadal muszę płacić tą dodatkową kasę? 3. W jakich granicach jest ta dodakowa kasa? Za odpowiedz z gory dziekuję!
heh Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 Witam,Może ktoś mi napisać jak to jest dokładnie z tym wypożczeniem samochodu w USA? 1. Czy we wszystkich wypożyczalniach jeżeli nie mam 25 lat to muszę płacić jakąś dodatkową kasę? 2. Czy jeżeli rocznikowo mam 25 lat ale kończe je dopiero w listopadzie to nadal muszę płacić tą dodatkową kasę? 3. W jakich granicach jest ta dodakowa kasa? Za odpowiedz z gory dziekuję! 1. tak i nie. sieciowe wypozyczalnie, mimo ze oficjalnie takie oplaty w danym stanie pobieraja - to juz w konkretnym biurze 'na usmiech'/'dobre samopoczucie' taka oplata moze nie zostac naliczona. 2. tak. liczy sie data dzienna. 3. 0-25$. choc (zaleznie od stanu) moze byc duzo wiecej. w regionalnych/lokalnych wypozyczalniach latwiej znalezc oferte bez takiej oplaty/wytargowac jej nie pobieranie. nara, heh
marytylermoore Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 mam ta sama sytuacje orientowalam sie conieco i np w enterprise to jest doslownie kilka $, w avisie i herlitzu ok $20-30.
WojtekW Napisano 29 Maja 2006 Zgłoś Napisano 29 Maja 2006 uzyj opcji SZUKAJ dostaniesz odpowiedz na WSZYSTKIE pytanie,ktore zwarles w swojej wypowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.