korolowa0 Napisano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 31 Maja 2006 śnieg??? jak to? :shock: a myślałam,ze tylko u nas jat taka pop........ pogoda,że wiosną jesień mamy, a tutaj prosze...śnieg w maju.kto by pomyślał.
Hania Napisano 31 Maja 2006 Zgłoś Napisano 31 Maja 2006 Reno lezy w gorach (a wlasciwie w dolinie), wiec snieg lezy na czubkach gor nawet do polowy lipca . A deszcz hmm w zeszlym roku faktycznie czerwiec byl taki sobie, a porzadna 1-dniowa ulewa zdarzyla sie tez jakos na przelomie lipca/sierpnia i niestety zastala mnie gdzies w drodze do i z outletu, tak ze w tym roku biore jakis sympatyczny przeciwdeszczowy plaszczyk .
gall_eon Napisano 31 Maja 2006 Zgłoś Napisano 31 Maja 2006 Haniu ja popieram:) WOW to jest mój 200-ny post!!!!
aga_wrr Napisano 31 Maja 2006 Zgłoś Napisano 31 Maja 2006 Ok ok to ja juz nic nie mowie (pisze) Snieg, deszcz ... na szczescie mnie to nie spotkalo :twisted:
Hania Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 Aga, tam nie spotkalo, ale za to w UK nadrabiasz taka pogode z nadwyzka, co ?
aga_wrr Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 Aga, tam nie spotkalo, ale za to w UK nadrabiasz taka pogode z nadwyzka, co ? Hania ... tu jest koszmar. Baaaardzo zadko zdaza sie dzien bez deszczu. Dlatego tesknie za slonecznym, bezdeszczowym i przede wszystkim SUCHYM klimatem Reno ))
gall_eon Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 NIe przejmuj sie Aga pogoda....te zamki, zameczki sa tego warte....JA CHCE DO ANGLII!!!
Hania Napisano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2006 Hmmm z tego co slysze i widze przez ostatni tydzien, to w PL lato zapowiada sie takie na wzor UK . Tak ze jestem w pelni szczescia, ze juz za 10 dni bede w cieplutkim suuuuuchym Reno . Temperatura 30 C i wyzej to jest to !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.