daves Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 Jak w temacie... ogólnie w Atlancie jestem o 13:50 i zero pojęcia co dalej... czym do Myrtle Beach się dostać i w ogóle. POMOCY
majekcool Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 jak masz kase to jalepiej samolotem, ale zarezerwuj sobie już tutaj przez internet meijsce w samolocie. Jak jedziecie w kilka osób to wypożyczcie samochód, koszt od 230 $ (moi znajomi w tym roku tak zrobili). Jak nie masz kasy i lecisz sam to pozostaje ci autobus (greyhond), ale to trwa kilkanaście godzin i możesz miec np 3 przesiadki-nie polecane.
daves Napisano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 Nie jestem bogaczem i lecimy tylko w 2 osoby więc samolotem i wozem to się nie opłaca... a może wiesz jak z połączeniami jest tym greyhound?
Kozak Napisano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2006 Do greyhounda dojedziesz z lotniska kolejką MATRHA. Jedziesz jakieś 6 stacji i wysiadasz na Graneth, czy jakoś tak to sie nazywało. Tam obok jest dworzec greyhounda, najlepiej jak sie kogoś spytasz dokładnie gdzie to jest. Ja rok temu byłem pierwszy raz i nie miałem z tym żadnych problemów. Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.