Bolciu Napisano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2006 Witka Szybkie pytanie bo zbliza mi sie termin wylotu (14.06) Czy to prawda ze w malevie moge zabrac tylko jedna torbe ?? Gdzies wyczytalem ze Lecac Waw-Bud-NYC lecac z waw do bud moge zabrac 1 torbe a dopiero z Bud-NYC 2 Jest to troche klopotliwe bo w waw bede musial zaplacic za dodatkowa torbe albo cus Prosze o wszelkie info jakie macie ewentualnie jakis nr tel do maleva jesli jest przedstawicielstwo w PL
monroe Napisano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2006 WitkaSzybkie pytanie bo zbliza mi sie termin wylotu (14.06) Czy to prawda ze w malevie moge zabrac tylko jedna torbe ?? Gdzies wyczytalem ze Lecac Waw-Bud-NYC lecac z waw do bud moge zabrac 1 torbe a dopiero z Bud-NYC 2 Jest to troche klopotliwe bo w waw bede musial zaplacic za dodatkowa torbe albo cus Prosze o wszelkie info jakie macie ewentualnie jakis nr tel do maleva jesli jest przedstawicielstwo w PL To nieprawda. Zobacz na odpowiedzi do pytań 6 i 7 (ze strony Maleva, czyli informacja u źródła ). Nie masz się więc czym martwić http://www.malev.hu/bp/eng/I%5FCUSTOMERFAQ%5FENG/
Bolciu Napisano 13 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2006 spox dzieki wielkie za info mam nadzieje ze tak jest w rzeczywistosci zreszta przekonam sie za jakies 15h tak ze wracam do pakowania bo juz rady nie daje tak mnie nosi
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.