szpilka Napisano 24 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2006 ... I jakie bylo moje zdziwienie jak zobaczylem ze zamiast moje imie Przemyslaw jest wydrukowane Przemyslain ( tez mi qrfa podobne ) .... No mnie tez tak w konia zrobili... Czekamlem na SS z New Yorku przyszło.... a tu patrze w nazwisku zamienili mi 2 litery miejscami.... ;| Jutro wysyłam jeszcze raz formularz SS5 (i ksera papierów) bo nie bede jeździł specjalnie do biura... tylko, że wyśle do lokalnego biura Littletown,NH. pochwal sie,na ktorym kampie jestes w NH Wyglada na to ze gdzies w moich okolicach.Maz mi mowil,ze ostatnio spotkal kilku Polakow,ktorzy pracuja na kampie....moze to Ty? :wink:
pchel Napisano 24 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2006 pochwal sie,na ktorym kampie jestes w NH Wyglada na to ze gdzies w moich okolicach.Maz mi mowil,ze ostatnio spotkal kilku Polakow,ktorzy pracuja na kampie....moze to Ty? :wink: Nie jestem na zadnym kampie Jestem na W&T i pracuje w North Woodstock P.S. Dzownilem dzis na infolinie SS i babka kazała mi jechać do lokalnego biura.... ehhhh.....
szpilka Napisano 24 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2006 noooo to jakies 20 minut drogi ode mnie:P..a moze Ty pracujesz w Woodstock Station,co? :wink: tak z ciekawosci pytam,bo jedyni Polacy jakich tu spotykam to wlasnie studenci latem:) EDIT a do littleton masz gora 15 minut drogi.Bardzo przyjemne biuro to jest,bez kolejek i natloku ludzi,obsluga tez kompetentna:) powodzenia
pchel Napisano 24 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2006 do Littletown mam chyba troche dłużej... wiem bo kiedys jechałem z szefem do jedenej z pizzeri A pracuje na zmywaku ..... w Landmark II Restaurant zapraszam
szpilka Napisano 25 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2006 co prawda tej akurat restauracji nie znam,ale niewykluczone ze kiedys sie tam pojawie na piwko :wink: a sa tam jakies Polki z Toba?
pchel Napisano 25 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2006 spoko Polek nie ma, ale jest jeszcze jeden kolega na zmywaku z Polski On jest rano, a ja po południu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.