heh Napisano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2006 Co innego z banknotem 2 dolarowym. Znam sytucje ze sprzedawcy dzwonili po policje z zawiadomieniem o falszowaniu pieniedzy bo byli przekonani ze taki banknot nie istnieje Wiesz, ja tez podejrzliwie bym patrzyla na dwudolarowke. Nie mieszkalam w Stanach dlugo - raptem 1.5 roku, ale nigdy takiego banknotu nie widzialam. Moze nie dzwonilabym od razu po policje, ale z pewnoscia poprosilabym o dwie jednodolarowki, tak na wszelki wypadek. Albo 8 quarterow - zawsze to sie na pralnie przydac moze ) http://www.ustreas.gov/education/faq/curre...minations.shtml propos $500 - to jeszcze 3 lata temu, gdy naprawialem maszyny w kasynach - trafilo mi sie kilka z bill validator'em (czytnikiem banknotow) obslugujacych wlasnie ten nominal. nara, heh
szymoch Napisano 5 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2006 witam Dzieki za twoje rady naprawde okazaly sie przydatne i sie sprawdzily nie mam twojego namiaru na e-maila dlatego dziekuje na forum publicznym bo w koncu sie troche napracowalas... pozdrowienia z Leeds Paweł
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.