pat Napisano 2 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2006 Hej! czy ktos z was jechal na internshipa albo h2b bez polskiego posrednika a amerykanskiego. Mam na mysli agencje, ktora znajduje pracodawce a pozniej wystawiaja papiery. Nie chodzi mi o jakies CIEE czy CICD.
boogie Napisano 20 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2006 Nie wiem jak inne, ale Ciee nie zezwala na to. Jest to mozliwe tylko pod jednym warunkiem, jezeli nie maja agenta w danym kraju. Tak jest w CIEE na 100%.
pat Napisano 21 Lipca 2006 Autor Zgłoś Napisano 21 Lipca 2006 mialam na mysli inne agencje typu CIEE CHI CICD, sa takie na necie i zastanawiam sie jak one dzialaja!
Lukk Napisano 24 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2006 w CHI cie wysla bardzo chetnie i ceny ze swoim pracodawca sa znacznie nizsze, pytaj ich o szczegoly
pat Napisano 25 Lipca 2006 Autor Zgłoś Napisano 25 Lipca 2006 przepraszam, ale pokrecilam tu nie chodzi mi o agencje typu CIEE, CICD, CHI inne, ktore sie oglaszaja na necie na www.internship-usa.com - to tylko przyklad
boogie Napisano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2006 no tak, jednak papiery moze ci tylko wystawic sponsor czyli chi, ciee, intrax etc. Nie wiem czy te inne nie oferuja tylko posrednictwa pracy... tak czy owak twoje papiery na koncu musza trafic do sponsora
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.