ewka1009 Napisano 20 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2006 mam na imie ewa jestem na wizie studenckiej w stanach juz ponad pol roku. Chodze do szkoly.chciala bym sie dowiedziec czy moge wyjechac do polski na wakacje. do stanow przyjechalam na turystycznej i tu mialam zmieniony status .. wiec jesli ktos cos wie prosze o kontakt to bardzo wazne dla mnie :roll: :wink:
Marcin20 Napisano 20 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2006 WItam!! Mozesz wrocic do Polski na wakacje, lecz przed powrotem bedziesz musiala udac si do konulatu w Polsce na rozmowe o nowa wize, ktora "roznie to bywa" moga Ci nie dac ://... Ale nie wiem czy Cie urzadza takie wyjscie??... :? Pozdrawiam !!
Marcin20 Napisano 20 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2006 WItam!! Mozesz wrocic do Polski na wakacje, lecz przed powrotem bedziesz musiala udac si do konsulatu w Polsce na rozmowe o nowa wize, ktora "roznie to bywa" moga Ci nie dac ://... Ale nie wiem czy Cie urzadza takie wyjscie??... :? Pozdrawiam !!
ewka1009 Napisano 21 Lipca 2006 Autor Zgłoś Napisano 21 Lipca 2006 nawet jesli chciala bym wyjechac na 1 miesiac?? to co z biletem jesli kupie w obie strony moze mi przepasc tak zle i tak niedobrze :x :evil:
Marcin20 Napisano 21 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2006 nawet jesli chciala bym wyjechac na 1 miesiac?? to co z biletem jesli kupie w obie strony moze mi przepasc tak zle i tak niedobrze Nawet na jeden dzien.. musisz starac sie o F-1 w Polsce.... a bilet ... moze przepasc....
ewka1009 Napisano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Napisano 24 Lipca 2006 dzienki za malo pocieszna odpowiedz pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.