Skocz do zawartości

Kto czytał o Tahoe w Newsweeku ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rzeczywiscie bardzo fajny artykuł, wiernie oddaje klimat wakacji na w&t.

I pomimo tych zdrad, plotek, zazdrosci i pijanstwa bedzie mi brakowalo wyjazdow na w&t po skonczeniu studiow :)

• Odpowiedzi 21
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

hej super dzięki za linka

świetne skondensowanie emocji w artykule, ja jade pierwszy raz i wiem że moge sie zderzyć z takim wachlarzem doświadczeń :P

na szczęście nie mam kogo zdradzać ... no może swoje zasady i siebie

Z niecierpliwością czekam na film szkoda ze bedzie on dopiero po moim powrocie z USA i nie bedzie możliwości ustrzec sie blędów i dostrzec możliwości, które mógłbym dostrzec po obejrzeniu filmu.

Miałem również pomysł, jako że jade pierwszy raz, żeby założyć blog o WAT(procedura widziana moimi oczyma) i moich przeżyciach podczas wyjazdu, Co myślicie na ten temat? Podejrzewam że może to być nierealne ze względu na chęć podjęcia 2 pracy i lenistwa :)

A może wy znacie jakieś konkretne linki do takich blogów lub historii z USA wziętych ;)

Napisano
Z niecierpliwością czekam na film szkoda ze bedzie on dopiero po  moim powrocie z USA i nie bedzie możliwości ustrzec sie blędów i dostrzec możliwości, które mógłbym dostrzec po obejrzeniu filmu.

Ten film wyszedl juz ponad rok temu,niestety prawie niemozliwoscia jest znalezienie go w necie,pamietam kiedys ogladalem go na TVP2 albo TVP1 ale chcialem zobaczyc jeszcze raz,szukalem w necie prawie caly dzien i nic.Jezeli ktos jednak znajdzie to prosilbym o namiary :wink: .

Napisano

Z niecierpliwością czekam na film szkoda ze bedzie on dopiero po  moim powrocie z USA i nie bedzie możliwości ustrzec sie blędów i dostrzec możliwości, które mógłbym dostrzec po obejrzeniu filmu.

Ten film wyszedl juz ponad rok temu,niestety prawie niemozliwoscia jest znalezienie go w necie,pamietam kiedys ogladalem go na TVP2 albo TVP1 ale chcialem zobaczyc jeszcze raz,szukalem w necie prawie caly dzien i nic.Jezeli ktos jednak znajdzie to prosilbym o namiary :wink: .

właśnie dzisiaj w autobusie mnie oświeciło że to artykuł z tamtego roku i ze film zapewne już jest, prosze o tytuł, bo jest pare osób znajomych chetnych do obejrzenia to może sie gdzieś uchował na jakimś DC czy coś

Napisano

artykul moze byc, w miare ciekawy, choc styl literacki mnie troche draznil, no ale rozumiem ze mialo byc luzacko itp :) a co do jakichs refleksji, to docenilem po raz kolejny to, ze na swoim w&t nie mialem do czynienia z zadnymi polakami. sorry, ale chlanie z ziomkami to uskuteczniam cale studia i bzdura wydaje mi sie robienie dokladnie tego samego w usa... chyba po to sie jednak tam jedzie, zeby poznac kogos nowego i doswiadczyc czegos nowego. tak mi sie przynajmniej zdaje, hehe.

Napisano
na swoim w&t nie mialem do czynienia z zadnymi polakami. sorry, ale chlanie z ziomkami to uskuteczniam cale studia i bzdura wydaje mi sie robienie dokladnie tego samego w usa... chyba po to sie jednak tam jedzie, zeby poznac kogos nowego i doswiadczyc czegos nowego. tak mi sie przynajmniej zdaje, hehe.

podpisuje sie po czesxi pod tym

Napisano

W takich miejscach, daleko od domu, w nowym środowisku ludziom puszczają hamulce. Tak samo jest z piciem, jak ktoś nie miał możliwości chlać ile chce w Polsce to na wyjeździe sobie to odbił.

artykuł wrzuciłem na stronę

www.tachocinek.freehost.pl

Napisano

Przeczytałem te komentarze, obie strony mają swoje racje. Ja wiem jedno, zawsze się w Tahoe dobrze bawiłem i szkoda że nie mogę już jechać na wat. Kiedyś tam jeszcze wróce, napewno :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...