Raphael Napisano 8 Maja 2007 Zgłoś Napisano 8 Maja 2007 Motel pewnie wywalił ten matyrac, bo ktoś dokończył nam nim swego żywota (nie ważne w jaki sposó, a one potem na nim spały Yuck.. A tak na serio, to jak w przypadku większości takich historii (zwłaszcza tak nacechowanych emocjonalnie) to prawda leży gdzieś po środku (mam na myśli wasze opinie). Wbrew pozorom, Polacy (mimo dość jednorakiego wyglądu), są duuużo bardziej różnorodnym (mentalnie) narodem, niż amerykanie. W związku z tym znajdą się zarówno tacy którzy jadą na taki w&t o którym przeczytali w niniejszym artykule, a inni aby pracować, oglądać góry i wędkować i znów pracować.. Są również tacy, (jak ja np.).. którzy jadą aby spróbować pracy, zarówno imprez jak i relaksu.. i znów pracy. Zważywszy na moje przyszłe zarobki w San Diego, to więcej czasu spędzę jednak na relaksie i pracy, a mniej na imprezowaniu przy drogich alkoholach. Ale nie sztuką jest zacharowywanie się 16 godzin dziennie, 4 godziny chlania, i 4 snu.. jeśli ktoś nie szanuje swojego organizmu, to jego sprawa, po co uszczęśliwiać kogoś na siłę. P.S. Okay, zarobki na rękę mogą wydawać się wysokie, ale zostając na dłużej w USA trzeba pamiętać o kompleksowym ubezpieczeniu zdrowotnym, i zabezpieczeniu swojej emerytury.. co może kosztować. Amerykanie to nie Niemcy, i jest tam mnóstwo osób, które w przeszłości nie martwiły się specjalnie emeryturą i na starość klepią biedę.. dobrym pomysłem na zabezpieczenie emerytury są inwestycje w nieruchomości, ale w USA rynek nieruchomości w ostatnim okresie stał się dość niestabilny, o wiele lepiej kupywać nieruchomości w Kanadzie, gdzie przeprowadza się wielu amerykanów (i nie tylko), ponieważ wraz z popytem (który szybko nie zmaleje) rosną ceny.
Omen Napisano 10 Maja 2007 Zgłoś Napisano 10 Maja 2007 nikt mi nie napisał tytulu filmu to zapytałem kolege google i rzucił mi ten artykuł .... kto ma troche czasu to może sobie poczytać lol tytuł filmu "Amerikan drim" zawarty był w tytule artykulu http://www.reporter.edu.pl/nakreceni/filmy...alnie_sterowany
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.