sasiad Napisano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2006 Witam, Mam mały problem bo muszę jutro zadzwonić do Polski (z USA - Pensylwania) a nie mogę kupić karty do tanich rozmów (nie mam możliwości), i chciałbym się zapytać, czy istnieje możliwość tańszego polączenia niż zwykłe? Np wrzucam ileś tam ćwiartek, wybieram najpierw jakiś numer i potem nr docelowy? Byłbym baaaaardzo wdzięczny za odpowiedź. pozdrawiam z Nock-a-Mixon
Maxim Napisano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2006 Poland direct to połączenie na koszt odbiorcy. Tu masz bezpłatne nr dostępowe: 1 800 993 0048 1 800 340 0048 1 800 831 6348 Aby skorzystać z usługi poland direct tp, należy posłużyć się numerem dostępowym za pośrednictwem którego można uzyskać połączenie z Polską. Po jego wybraniu zgłosi się telefonistka z centrali międzynarodowej w Polsce. Podajemy jej własne nazwisko oraz telefon i nazwisko osoby, z którą chcemy rozmawiać. Po uzyskaniu od rozmówcy zgody na zapłacenie za rozmowę, połączenie zostanie zrealizowane. Opłata za połączenie w ramach poland direct tp obliczana jest zgodnie z taryfą za połączenia międzynarodowe oraz powiększana o opłatę dodatkową za realizację połączenia w ramach usługi poland direct tp w wysokości 1,22 zł brutto
sasiad Napisano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2006 Dzięki Maxim, niestety to nie będzie telefon do mojego domu, i jest mi troche głupio dzwonić do dziewczyny na jej koszt Jeśli nie ma innego rozwiązania, to może ktoś się orientuje ile ćwiartek zje mi automat przy narmalnym połączeniu(np ćwiartek za minutę) ?
Maxim Napisano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2006 Bilonem raczej międzynarodowej rozmowy nie opłacisz. Wystukaj 1 800 CALL ATT za rozmowę płacisz kartą.
sasiad Napisano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2006 Witam, Dzieki za odpowiedz. Niestety durny automat informuje mnie ze tej karty nie moge uzywac w ich uslugach. Niestety pozostaje mi tylko email. Dzieki raz jeszcze i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.