Pemek33 Napisano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2006 Siemka wszystkim mam 17 lat i razem z mamą chce wyjechać do USA na wakacje nastepne oczywiście chce sie dowiedzieć jakie są szanse a mianowicie moja mama jest księgową ma wysokie wynagrodzenie a tato jest kierowca po trasach miedzynarodowych(tez niezla kasa) a brat student 3 roku.Jakie sa szanse dostania wizy i czy konsul bedzie zadawal mi pytania czy mamie i czy powinnismy wspomniec ze moj brat był w USA i wrocil w termonie prosze o porade z gory dziekuje i pozdrawiam.
miles Napisano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2006 NIgdy nie wiadomo czy dostaniecie czy nie te pytania sa smieszne , o bracie chyba mozecie wspomiec nie pamietam czy jest takie pytanie we wniosku
Pemek33 Napisano 28 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2006 Może i te pytania są śmieszne ale napewno komuś pomogą
miles Napisano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2006 takich pytan jak ty zadaje tu wiele osob , poczytaj troche forum to sie wszystkiego dowiesz jak to wyglada.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.