bikerrr Napisano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam! Mam problem dotyczacy pytania gdzie sie wpisuje do kogo sie jedzie (imie, nazwisko, adres, ulica) w formularzu DS-156... Nie mam rodziny ani znajomych w usa... Czy musze wypelniac to pole skoro nie wiem gdzie sie zatrzymam. Bedzie to hotel ale jaki to nie wiem... Jak rozwiazac ten problem? P.S. Czy wszystkie kartki muszą być wydrukowane odzielnie? Czy jest jakaś kolej? Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam!
STMan Napisano 3 Września 2006 Zgłoś Napisano 3 Września 2006 Witam! Mam problem dotyczacy pytania gdzie sie wpisuje do kogo sie jedzie (imie, nazwisko, adres, ulica) w formularzu DS-156... Nie mam rodziny ani znajomych w usa... Czy musze wypelniac to pole skoro nie wiem gdzie sie zatrzymam. Bedzie to hotel ale jaki to nie wiem... Jak rozwiazac ten problem? To nie wpisujesz nic, tak bedzie najlepiej, w razie co to dopiszesz jakies "nie wiem" dlugopisem na miejscu. W pytaniu czy masz juz dokladny plan podrozy wpisz NIE. Jak juz bedziesz lecial i mial hotel, to adres wpiszesz we wniosku w samolocie i bedzie git P.S. Czy wszystkie kartki muszą być wydrukowane odzielnie? Czy jest jakaś kolej? Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam! Nie ma znaczenia, czy drukniesz to jednostronnie czy po obu stronach /ja mialem taki i tak, to mi powiedzieli zebym dal obojetynie co
TRUSKAFFKA Napisano 7 Września 2006 Zgłoś Napisano 7 Września 2006 Formularz ze zdjęciem drukujesz na jednej kartce (z dwóch stron). Ten z kodem na osobnej. Panowie do 45 roku życia wypełniają jeszcze 157.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.