dagusia_ Napisano 3 Września 2006 Zgłoś Napisano 3 Września 2006 Mam takie pytanie: czy przy odsyłaniu formularza I-94 do departamentu bezpieczeństwa narodowego trzeba dołączyć kilka słów wyjaśniających co i jak , czy po prostu włożyć wszystkie potrzebne dokumenty, ksera i odesłać a oni już sami będą wiedzieli co z tym zrobić?
ketrab Napisano 23 Października 2006 Zgłoś Napisano 23 Października 2006 Czy wyslalas juz karte? Co wlozylas do koperty i pod jaki adres wyslalas? Ja dopiero dzisiaj dowiedzialem o koniecznosci jej zwrotu i teraz mam problem :/
darop Napisano 23 Października 2006 Zgłoś Napisano 23 Października 2006 może to pomoże http://warsaw.usembassy.gov/poland-pl/i94_form.html
ketrab Napisano 24 Października 2006 Zgłoś Napisano 24 Października 2006 Dzieki, z pewnoscia pomoze Teraz tylko trzeba im wyslac to jakims pewnym srodiem transportu. Mam nadzieje, ze Poczta Polska oferuje wysylke do USA z potwierdzeniem odbioru. I mam nadzieje, ze Boarding Pass z e-ticket'a jako dowod opuszczenia Stanow wystraczy, bo jest to jedyny dokument jakim dysponuje (chyba, ze chcieliby moje zdjecia z samolotu :wink: )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.